Ebrudiyebiri Kızlar bebişim nasipse 19 Temmuz’da doğacak. Havalar malum çok sıcak bebeği nasıl giydirmeliyiz ya da kundak yapılır mı tecrübeli anneler fikir verebilir mi
Yaprakdokumuseverr Ebrudiyebiri bebeğim 19 günlük , gündüz full zıbınla duruyor. Gece cam açık uyuduğumuz için bi kat kıyafet giydirip müslin battaniye örtüyorum.
Melosunannesii Ebrudiyebiri kundak değil de zibinin üzerine bişey giydirebilirseniz helal olsun valla oğlum 19 ,temmuzfu tek zibinla durdu pazartesi tekrar doğumum var doğru düzgün uzun kollu almadım
yeniannna34 Benimde doğuma 20 gün falan var kızıma kundak yapmadım oglumada yapmıcam havalarda baya sıcak zaten hastane çıkışı falan hastanede gıydırırım ama eve getirdigimde zıbınla tutmayı düşünüyorum bir hafta sonra falan zaten çok esen bir yer değil evim
Yaprakdokumuseverr Ebrudiyebiri sorun olmaz ben ilk çocuğuma da yapmadım alıştırmak istemiyorum yine tabi herkesin kendi tercihi
yeniannna34 Ebrudiyebiri Ya ben bilmişlik yapmak istemem çoğu anne yarım kundak falanda yapıyor bebekler güzel uyuyor ben hiç yapmadım açıkçası bilgim yok bundada hava sıcak olacağı için rahat edemez düşğncesınden yapmak istemiyorum aslında