Gulaysrcn Mervekus2402 biraz garip bi durum suyunuz geldiyse bebek ne durumdaymis şu an da.Yine mi eve gondediler.kacinci haftanız bu arada
Mervealya1992 Mervekus2402 sancını nıye beklıyorlar kı garip hgeldi bana suyun patlayıp sancı gelmesı zorunlulugu yokkı sancın gelmez sunı sancı takarlar cocuk cok susuz kalamazlı
Mervekus2402 Mervealya1992 herşey normal olduğu için sancı beklediler ama gelmedi. Şimdi suni vericekler ardından epidüral dedi. Çok ağrılımı oluyor suni sancı
Berobero Mervekus2402 seni merak etmiştim ben de ne durumdasın? Yurtdışındayım demiştin sürecin nasıl ilerliyor? Şimdi yazılanları okudum açıklığına bakıldı mı? Yada suni sancı vs konuşuldu mu güzel haberlerini alalım inşallah kolaylıkla geçsin doğumun
Mervekus2402 Berobero 3 cm. Açıklık şimdi baktılar ama sancım yok. En fazla 50 ve düzensiz suni vericeklermiş. Hemen arkasından epidüral dedi
Nur_budak Mervekus2402 benimde suyum geldiğinde 24 saat hastanede gözetim altında sancimi beklediler ama benim sancım hiç gelmedi
Mervealya1992 Mervekus2402 oyle bısey yok suyu gelen herkesın kendı sancısı gelcek siye bısey yok kendı sancını beklerlerse oooo bazen hıc gelmıyor o sancı sunı takuyorlar sonucta suyun azalıyor
Mervekus2402 1prensesannesi__ çok kötü bir süreç yaşadım bence kimseye anlatıpta moral bozmayım. Sadece bebeğim küvezde dua edin bizim için🙏🏻🙏🏻
1prensesannesi__ Mervekus2402 yaa cok gecmis olsun Rabbim bebegine sifa versin askım en yakin zamanda saglikla kucagina al insAllah