emineaycyilmaz Kızlar Merhaba, sancının tam olarak tarifini yapabilecek var mı 37+1 deyim bu ağrılarım kasılma mı çözemiyorum ağrı eşiğim yüksek sanırsam ki dayanabiliyorum anlamadım gitti 😂
elif475475 emineaycyilmaz oturunca dinlenince geçmeyip sıklığı da gitgide artıyorsa bir an olsun sizi bırakmıyorsa işte o artık gelmiştir 😅 öyle oturtmaz bir şey bu anlamamanız mümkün değildir 😀
Aysegul7766 emineaycyilmaz bnde 37+3 teyim bndede ara ara öyle oluyor normaldir gerçek sancılar beline vurur adet sancısı gibi oturmak uzanmakta güçlük geçersin sanki iğne batıyor gibi şusn endişelenmene gerek yok yani kasılma bunlar
emineaycyilmaz elif475475 yani şöyle sağıma döndüm yok acım var soluma döndüm hala acım var otururken var yürürken de vajinamda baskı hissettim dışarı yürüyüşe çıktım sonra yattım yatağa magnezyum içtim ayaklarımı diktim havaya uyumuşum 1 saat kadar sonra kalktım ağrım sızım kalmamıştı 😂 yani belimde hafif bir ağrı hissettim fıtıktan kaynaklı dedim kendimce ilk gebelik birde tecrübe de yok bakalım hissettiğim kasılmalar şiddetlenirse yüksek ihtimal o sancıdır şu an sadece ara ara sanki biri bişi batırıyormuş gibi alttan vuruyor gidiyor anlık olarak
elif475475 emineaycyilmaz bu zamanlarda baskı olması çok normal oluyor. Bebek bayağı asagıda oluyor. Ama dediğim gibi sancı böyle siddeti artan düzenli gelen bir şey anlaşılıyor yani 🙃