Satisati Kızlar siz normal misiniz yoksa emzirme döneminde herşeyi yemek istiyor musunuz ( genellikle tatlı şeyler sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum
yalandunyaa Satisati hergun baklava yedim Söyle ki düzensiz beslenmekten kaynikliyimis sizin yemek yeme düzeni nasıl
Gulyldrm_44 Satisati ben de öyleyim. Şeker süt üretimini tetikliyor ve kanamalar yorgunluk süt üretimi enerji istiyor.
mervemurat16 Satisati emzirme döneminde aşırı tatlıya düşkünlük oluyor özellikle her emzirme sonrası ben aşırı acıkıp susuyordum halada öyle
Satisati yalandunyaa berbat bebekten fırsat bulabilirsem yemek yiyebiliyorum bazen ayakta atiıştırıyorum gazlı bir bebek sürekli onunla uğraşıyorum kahvaltıyı ikide üçte yaptığım günler oluyor:((
yalandunyaa Satisati Ay sen bensinnnnnnn benim oğlumda aşırı gazlı bebekti şuan 2.gebeyim allhim nolursun gazlı olmasın emsin diye dua ediyorum evet canım bebek emdikce senin karnın acıkıp şekerin düşüp tatlı yemek istiyorsun Halini çok iyi bilirim of of
Satisati yalandunyaa gel sarılıp ağlaşalim 😥😅😅 tek eşim işten gelince rahatlıyorum biraz bu sıcakta da zor oluyor valla benim de erkek çocuğu nasıl ossurtcam nasıl gegitcem diye kırk takla atıyorum
yalandunyaa Satisati erkek çocuğu nasıl ossurtcam nasıl gegitcem diye kırk takla atıyorum 🤣 Kimyon demle iç canım salatalık vs yeme Youteden videolar var gaz masajı dene kesin bebeğin azda olsa rahatlar
umrumdadegil Satisati malesef bende eve heyecanlia geldim tartıldım aynıyım sonra üstüne 5 kilo daha aldım şaka gibi millet 15 20 kilo verir bi de bana bak
Satisati umrumdadegil ben henüz tartilmadim bir ay önce doğum yaptım zayıfladım sanıyorum ama aşırı derecede tatlı yiyorum kesinlikle aldım verdiğim kiloları
Babymom07 Satisati genelde öyle diyorlar ben hamileliğim boyunca çok tatlı demedim mesela emzirirken yer miyim merak ediyorum