evet kızlar 38+3 de kızımı kucağıma aldım kafa çapı büyük olduğu için mecburi sezaryan doğum oldu bugun sabah 7.30 da yatışım yapıldı işlemler bittikten sonra amaliyathaneye 8.30 alındım 9.30 da odadaydık her ikimizde amaliyathane soğuktu biraz ama uyuşturulunca sıcaklık geldi ben duygusaldım ağladım biraz ama amaliyat ekibi sakinleştirdi çok iyilerdi amaliyat başladıktan 5 dk sonra kızımın ağlamasını duydum🌸o an ömre bedeldi💖 sonra gerekli kontrolleri yapılınca kızım yukarı çıkartıldı sonra ben dikildim hiç bir şey hissetmedim toplamda 1 saat kadar sürdü tüm doğum🌸 odaya geldikten sonra üşüdüm tabiki size tavsiyem valizinize çorap koymanız bu havalarda dondum düşünün 😅 uyuşukluk geçtikten sonra ayağa kalkmak biraz zor oldu tabiki odada yürüdüm ilk akşamdan beri 3 kez yürüdüm sonuncusu desteksizdi size tavsiyem sezaryan doğumdan korkmayın her şeyin zorluğu var evet ama geçicek şimdi hastane odasından size yazmak istedim bebeğinizden başka gözünüz başka bir şey görmüyor canınızın acısını bile 🌸🌸duygular karmakarışık 🤍🤍