Mucizemibekliyorum41 32 haftalik hamileyim sancidan dolayi gittim ama sancim nst de cikmadi kan ve idrar tahlillerim de yapildi ama sonucu doktora gosteremedik buraya atsam anlayaniz olur mu
Pamuk Mucizemibekliyorum41 Sonuclarinizda kötü bir şey yok.Karaciger enzimleri gebelerin bir kısmında bu şekilde artması normal karşılanıyor gebelikte üst limiti daha yüksek. Bu arada Kocaeli sehir hastanesini görünce çok duygulandim hamileyken bir ayağım ordaydi🥹
Satisati Mucizemibekliyorum41 diğer sonuçlarınız kabul edilebilir değerde ama karaciğer enzimleriniz biraz yüksek vücudunuzda kaşıntı var mı
Drfatma Sonuçlarınızı doktorunuza gösterseniz iyi olur karaciğer enzimlerinizde yükseklik çıkmış ileri tetkik isteyebilir
Seyma-10 Gebelik kolestazı varmıydı normalde bütün değerlerin iyi karaciğer enzimlerin yükselmeye başlamış oda genelde kolestazdan olur
Mucizemibekliyorum41 Satisati Dahiliyeye yönlendirdi doktorum canım oda carsamba günü acaba o güne kadar beklemelimiyim
Satisati Mucizemibekliyorum41 karnın bölgesi çatlak oluşumundan kaşınıyor olabilir ama gebelik kolestasi genellikle kaşıntı ile kendisini ele verir yakınınızda sağlık ocağı varsa pazartesi gösterin sonuçlarınızı istersenjz randevunuz biraz ileri tarihte Allah korusun aksi birşey varsa hemen önüne gecilsin
Mucizemibekliyorum41 Pamuk peki sizde de böyle çıktı mı karaciger emzimlerine baktıgım da çok daha yüksek çıkanlar var ama onlara bişi olmamış olması benim bebegimin zarar görmicek anlamında degil korkuyorum 😔
Mucizemibekliyorum41 Seyma-10 ayagımda kaşıntı var hatta sol ayakta parmak arasında oda mantardan dolayı diye biliyorum
Pamuk Mucizemibekliyorum41 Hayir bende çıkmadı ama arkadaşımda 110 gibi bir değer cikmisti ara ara tahlil verdi daha çok yukselmezse sorun yok dediler,yukselmedi doğum yaptı