_b-e_ Ayssemir ılk gebelıgım benim ıkımcı felan olsa belki o harıtaya alışırım ıkıncı çocuk olduğunda dusunemıyorum ne hale gelir 😂😂
Ayssemir _b-e_ valla bnmki artık çatlarmı bilmiyorum çatlayacak biyer kaldımı onud bilmiyorum 😀😀😀😀 2. Hamileyim bakalım yazarım buraya 🤣🤣🤣
_b-e_ Booksandcats o kadar haklısın ki bir de boşuna o krem ve yağlara para döküyoruz sorma en ıyısı olsun soyleymıs boyleymıs sonuç yarıklar göğsümde bısey yok ama olmayacağı anlamına gelmıyor kesın yakındır çünkü kaşınıyor kaşınmaktan korkar oldum 😂🤦🏻♀️
_b-e_ dhbetul dhbetul yıne de azmış benim genıtal üstünden yukarı catladı göbek delıgıne kadar sız yöne ıyı dayanmışsınız bence dayanıklıymış cıldınız 🤦🏻♀️
_b-e_ Damlaozzz benım annem dede çok çatlak var o da hındıstan cevızı yağı surermıs bana hamıleyken hep ama hene de olmuş olan bence denıldıgı gıbı bırazda genetık yatkınlık dan oluyor olabılır
_b-e_ Ayssemir 2. Ye karın genısledıgınden catlama olmaz dıyorlar ama bılemıyorum belkı kurtarırsın kesın haber ver boza 😂😂
Ayssemir _b-e_ Ayy umarım ya bende istemiyorum ama napalum sağlıklı olsunda önemli olan o herşeyin tedavisi mümkün artık 🥲 Çevremdende duyuyorum 2.de çok olmaz diye nasip artık alıştım 😂
lena1234 Benim de sürmediğiö şey kalmıyor inşallah çatlamaz. Kızlar sadece krem yetmez ama unutmayın su içmek de çok çok önemli 3 litre su için 28. Haftayım
Satisati _b-e_ evet benimde hamileliğimde basenlerim ve genital bölgem çok çatladı ve çok kasiniyordu doğum yaptım hâlâ kaşınıyor kırmızı çatlaklar oluştu