Dilek_04 35 haftalık falandım sanırım net hatırlamıyorum sabah uyandım ve her yerim benek benek olmuştu sinek ısırığı yada alerji diye düşündük doktorumla farklı bi acile gittim uyuz dediler ama nasıl kaşınmaya başladım anlatamam ilaç verdiler sonra kendi doktoruma kontrole gittim anlayamadı ne olduğunu sonra gebelik kolestazından şüphelendi bu arada hergün durum bildiriyordum fotoğraf atıp kendi doktoruma geceleri sabahları gündüzleri felaket kaşınıyordum uykumdan uyanıyordum kaşınmaktan ve ayak bileklerim kaşındı zaman uzanamıyordum göbeğimden kolonyalar ilaçlar kremler hiç birşey fayda etmiyordu bebeğimin kilo alımı çok iyi giderken azalmıştı artık alıyordu yine ama beklenenden az alıyordu hatta artık son zamanlar neredeyse kilo alımını bırakmıştı bu arada ben hala gece çoğunluklu olmak üzere deli gibi kaşınmaya devam ediyordum heryerim kıpkırmızı yara bere içinde kanatıyordum sürekli aynı zamanda da iyice şişmiştim ayaklarım falan top gibiydi 😂 doktor daha fazla beklemeyelim diyerekten doğumu yapalım dedi sezeryan günü verdi 1 hafta önceden vermişti 38+3 de doğacaktı bebeğim son günler zaten stres korku kaşıntı hepsi eklenmişti üst üste doğumum oldu ertesi gün eve geldim ama yine deli gibi kaşınıyorum 3. Gün kontrole gittim doğumdan sonra yaklaşık 1 ay daha kaşıntımın sürebileceğini söyledi doktorum yine geceleri kaşınıyordum ama eskisi gibi değildim tabi en son cildiye bölümüne gittim krem verdi 3 gün süreceksin duş almayacaksın aynı kıyafet çarşaf duracak dedi aynı zamanda hap ve farklı kremler de verdi 3 günün sonunda rahatlamıştım diğer kremleri kullanmadım öyle olunca 1 ayın sonunda artık kaşıntım tamamen bitmişti şuan 3 aylığız yara izlerim aşırı kötü değil ama yine de duruyor kötü geçirdim son ayları o yüzden çok iyi anlıyorum seni sakın korkma dua et kolonyanın içine su karıştır dolap da beklet kaşındıgın zaman onu sür ferahlatarak biraz da olsa uyumanı sağlar dünyanın en güzel şeyi evlat ona kavuşacağın günleri düşünerek sabret 🫶🏻