petunya55 benimde kız,ım 6 yaşında ikinciye 37 haftalık hamileyim. Ben kızımla her şeyi açık açık konuştum kardeşini görmeye de hastaneye götürdüm. Şuan doğsa diye bakıyor çok heyecanlı. Biz birlikte alışverişe gittik ben sordum sence kardeşin hangisini giysin senin bu elbisen vardı bak ona uygun vs gibi heveslendirecek cümleler kurdum. Kimse kızımın yanında bebekle alakalı hayal kurmadı mesela. Ek olarak hastaneye gittiğimde kardeşi olduktan sonra gelip bizi görecek bir gece bizsiz kalacağını vs anlattım. Bizim babamız yok ayrı yaşıyoruz mesela bebiş kendi başına tuvalete gidemez yemek yiyemez hi bir işin göremez ikimize ihtiyacı olacağını söyledim. Ben her zaman bakarım gülüme diyor. Bebeğe eşya alma konusunda mesela kızımında ihtiyaçları olduğunda alışverişe çıktık ikisine de almış olduk. Şükür ki evlatlarımız küçük değil her şeyi anlıyor. Sizde her şeyi açık açık anlatabilirsiniz. 🌸
Teyzem mesela kızıma elbise almış yeni doğacak olan kızıma. Diğer kızımın yanında verdi. Kızıma güzel bir konuşma yaptı. Kardeşinin az kıyafeti vardı şuan ona alabildim ama senin için de hediye beğendim onu alacağım sana vs vs baya bir şey söyledi. Kızımda kardeşim adına ben teşekkür ederim teyzecim çok güzelmiş sonra alırsın bana benim elbiselerim var zaten dedi 🌸 konuşunca anlıyorlar 🙏🏼 sadece eve bebek görmeye gelenler kalkıp hemen bebeğe koşmasın bence. İlk kızınıza sarılıp nasılsın desinler sonra bebeğe baksınlar diye düşünüyorum ☺️🌸