Baştan söyleyeyim biraz uzun olacak.
Arefeden bayrama sancıyla geçiren zavallı yalancı çoban ben her acile gittiğimde nstde sancı dahi çıkmadığı için eve gönderiliyordum. Yşne 21 haziran günü nasılsa yalancı sancıdır diye acile gittiğim bir günün sonunda nstde çok küçük düzenli sancı çıkmasıyla umutlandım. Acaba doğuruyor muydum ? Sürekli aynı soru akşımda dönüyor. Neyse eve döndüm sancımı çekerim ben yalancı değilim hiç de nazlı değilim diye triplere girdiğim bir geceydi. Belimde ve kasıklarımda baskı sürekli idrara çıkma isteği vs vardı. Zaten çatı muayenesi sonucu hafif kanlı sümüksü akıntım vardı. O rahim ağzını yumuşatıyormuş kızlar ben bilmiyordum siz öğrenin. Sonrasında gece sancıdan sadece oturabiliyorum. O da bacaklarımı ayırıp gelen sancıyı ya o şekilde ya plates topunda ya da dmrt ayak pozisyonunda karşılayabiliyorum. Yaslanarak oturmak dahi mümkün değil hele uyumak yatmak hiç değil. Yanı başında kocam horul horul uyuyor sağ olsun sabah uyandı diyor bu kadar can çekişmene gönlüm razı değil hadi kontrole gidelim. Ben de diyorum bana yalancı muamelesi yapıyorlar gitmem inadım tuttu. Neyse baktım olacak gibi de değil razı oldum yola düştüm ama yol uzun sancı hafifliyor. Ya yine yalancı çıkarsam diye kafayı yiyorum. Bizim kız arabayı seviyor 😂😂arabaya binince sakinliyor, hastaneye gidince de korkuyor. Hastaneye geldik nstye bağladılar aaa bizim sancı canavarından tık yok. Gece boyu yumurtalık kasık arası sıkıştıran bebe uyuyor. Elimle birazcık bastırıp rahatsız ettim. Başladı tekrar sancılar. Sonra nstde 70/80 arası sancı çıkınca alttan muayene ettiler 3 cm de açıklık varmış meğer o sancıların sebebi açılmaymış. Doktor ister git geri gel istersen yatıralım dedi. Yatış istedim tekrar yolu kaldıramam diye. Özel hastane tabi toptan ebe desteğine kadar faydalanacam. Dünyanın parasını vermişim. Biraz uyku yemek plates squat çömelme vs derken nefes egzersizleri ile tüm sancımı karşıladım akşam beş civarına kadar. Doktorum mesai çıkışı uğradı. Nstde sancım düştü yine 45 60 arasına. Doktor yeterli değil suni sancı vereceğiz dedi. Devamı sonra…