ozgesel1seyler Aygn benim findigim 30 haftalik aksine eskiden daha cok uyurdum 😂 Simdi ne zaman uyuma halime gecsem icerde kopan firtinalara dayanamayip kalkiyorum cok tatli can acitmayi ogrendi benim kizim 😊
Sirrlfehva Aygn 4-5. Aya kadar öyleydim ama baktım tüm gün vaktim uykuda geçiyor ev işleri aksıyor falan kendimi alıştırdım sabah eşim işe gidince uyumuyorum kitap falan okuyorum işlerimi hallediyorum öğlene dogru 1-2 saat uyuyorum yetiyor bana :)
Kzysmom Aygn benimde kiz ama hic uyku halinde degilim 19 aylikta oglum var ona bakmak.zorundayim allah yardim ediyoda uykum.cok gelmiyor heralde 😁
Linamm Bende kız annesıyım 7 ayımıza gırdık bende öyleyim canım devamlı uyumak ıstyorum hıc bısey yapmak gelmıyo içimden yatağıma uzandım zaman bıdaha kalkmıyorum aksama kadar uyuyorum🤰🏻 Ama elımızde olan bırsey degıl bu🤷🏻♀️ kız annelerı bu sekılde devamlı uyku halınde olurmus😀
Aygn Sirrlfehva ah gündüz uyuyabilsem böyle olmucak uyuyamiyrm gündüz ben o yüzden galiba gecede krapmlar uyutmuyr
Bskrt Aygn ben de öyleym kafamı yastıktan kaldıramıyorm, salona gideym tv izlym diyorm orda da uyuyup kalıyorm 😁 son 24 günüm var herkes uyu boşver bugnleri ararsın diyor🤦♀️