akdmiremmm özel talipliyim sadece bebeği görmek durumunu öğrenmek için arada devlete gidelim dedim zar zor bir randevu buldum aldım dalga geçer gibi konuştu başta hmm 3. Gebelik demek nasıl olucak iki erkekmiş Buda erkekse birde eyvah falan diye sonra döndü şimdi sen bana tüplerimi bağla desende bağlamam ben hayatta diyor 😄 bende sinir oldum ben bebeğimi görmeye geldim bakacak olan siz değilsiniz biziz nasıl olacağını da biz düşünelim dedim sen bu gidişle 4.’le gelirsin karşıma dedi bende özel takipliyim ben zaten sende doğum yapmıycam özelde doktorum bağlayacak tüplerimi sen bebeğe bakıcakmısın çıkayım mı dedim geç içeri dedi geçtim ultrasonda bebeği bana asla göstermedi kalp atışı asla dinletmedi boy kilo söylemek hak getire cinsiyet zaten asla söylemedi 😂 3-4 sn baktı tamam dedi nasıl yani dedim al diye ultrason resmi verdi elime saol bunu da vermeseydin dedim sinirle kapısını vurarak çıktım odasından 🥸 bir daha da asla asla asla gitmem devlete 2 farkı özelde doktorum var bir ona bir ona gidiyorum o günden beri 😁