Kittennn 31+5 olduk bazen otururken kızım göbek deliğimin 1 karış üstüne vuruyor yani tam böyle göğsümün alt kısmına , göğüs kafesimin hizasına diyim , son 1-2 haftadır böyle normal mi bu ne işi var orda diyorum bazen 😂
Mikrofon0 Kittennn 32+6 baş geliş pozisyonunda kızım aynı şeyi yaşıyorum hem komik hem de ayakları kaburgalarıma batıyor ☺️
SrpYlmz Kittennn 31+3 üm benimde iki gündür devamlı sol yan tarafıma vuruyor artık etim acıdı ya aynı yere vurmasindan sanki çürüdü etim🫠
Niloyaaaaa Kittennn çok güzel bir his demi 🥹 bazen hemen doğsun istiyorum kucağıma aldığımı düşündükçe kalbim çıkıcakmış gibi hissediyorum ama bazen de hiç çıkmasın ben onun tekmelerini hep hissedeyim istiyorum keşke bu hissi alıp saklayabilsek ama yıllar sonra unutucaz nasıl bir his olduğunu 🥲🥰
Kittennn Niloyaaaaa gerçekten öyle bazen 1-2 saat hareket etmediğinde kendimi çok boşlukta hissediyorum öyle alıştım ki onun hareketlerine 🫠🥰
Kittennn Mikrofon0 ay doktorum bir şey söylemedi sanırım bununla alakalı ama çok mantıklı 🤭🤭 artık ben gelicem az kaldı diyor yavrum ahahah
Niloyaaaaa Kittennn ay evet hatta bazen hareketsizliğinin üstüne ne sesime cevap veriyor ne dürtmeme tepki veriyor öylece hareketsiz durmaya devam ediyor işte o zaman bende bir panik başlıyor hemen elim ayağıma dolanıyor kesin bişey oldu diye sonra hareket edince ona söyleniyorum niye ben seslenince tepki vermiyorsun beni telaşlandırıyorsun diye 😅 analık delilik gerçekten
Kittennn Mikrofon0 ay böyle yaramaza can kurban ya rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok güzel bir duyguymuş rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip etsin inşallah 🥹