FREYA09 Verda9224 dikkat edilirse bi nebze ben 9 ay bu şekilde yaptım 9 ay sonunda kendim istedim 3 ay denemede bebişimiz oldu
Fatoss-16 Verda9224 evlendigimden beri yani 4 senedir bu şekilde korunuyorum işe yaradı diyebilirim tabi ki bır korunma şekli değil ama bende işe yaradi planlı bir şekilde hamile kaldım
_almirasmom Verda9224 ben kaldım :( ılk kızım ıcın hergun ılıskıye gırıyorduk hergun ama 1 sene sonra nasıp oldu cok doktora gıttım ılaclara paralar verdım cok goz yası doktum ama 1 sene sonra evladım oldu bu 2. Hamılelıgım suprız yumurta 🤣
Verda9224 FREYA09 2,5 yıldır evliyim geçtiğimiz aralığa kadar bu şekilde devam ettik aralıkta bıraktık ne o zaman ne şimdi hala hamile kalamadım geri çekilmeyle hamile kalınabiliyorsa demekki gerçkten bizim olmuyor
Verda9224 _almirasmom Bizim olmadı ya eşim gerçkten çok dikkat etti ya da olmuyor maalesef başka bir problemde yok çnkü rahim filmi de çektdm o da temiz ama bilemedim
FREYA09 Verda9224 yumurtlama günlerinizi bekleyin bi kaç gün öncesi tam yumurtlama günü ve sonra bi kaç gün girin ilişkiye biz bazen 2 hafta 1 hafta girmiyorduk yorgun vs oluyorduk çocuk istediğimiz zaman tam günlerini bekledim 3 denemede tuttu yani 3 ayda 3 kere denedik
Sarina98 Biz korunmayla hamile kaldık. O ay 1 kere birliktelik olmuştu ve sürpriz hamileyim. Hiç beklemiyorduk, çünkü oğlum çok küçük ve korkuyorduk sorumluluk almaktan