Esratufan Haftaya mardinden diyarbkıra gtcem memorialda radyolog varmış 3300 dedi fiyata gdip memnun kalan varmı yada önercegnz başka iiyi bi doktor
Mucizebebegim1 Esratufan Mehmet irfan külahçı oğlu 2000 tl ve aşırı ilgili işini muazzam yapan bi doktor çevrem gitti baya çok memnun herkes tavsiye ederim
Enfal_06 Esratufan ben genesis hastanesinde Mahmut Erdemoğlunda yaptırmıştım detaylı ultrasyonu bin liranın üstüydü fiyat olarak güzel ilgilendi ben memnun kaldım
Esratufan Mucizebebegim1 peki iletişim bilgilerni nerden bulcam randevu almak istesem nasl ulaşabilirim
Ebbruc Mucizebebegim1 kesinlikle çok iyi ve bilgili, bende oğlumda ona gitmiştim her detayı tek tek anlatmıştı
Mucizebebegim1 Ebbruc evet yaaa ☺️benim bebeğim yzunu göstermedi diye 5 kere çağırdı beni artık şansımızı zorlamadık göstermiyordu . Benim doktorumun tavsiyesiyle gittim bende çok beğendim çok efendi ağır başlı temiz ilgili bi doktor 🌸
Ebbruc Mucizebebegim1 ben erken doğum yaptım doğum yapmadan önce bile görmek istemişti beni gittim yine detaylı baktı bana içimi rahatlatmaya çalıştı ozaman, şimdi yine hamileyim nasip olursa yine irfan hocaya gitmek istiyorum
Mucizebebegim1 Ebbruc Rabbim hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin . İnşallah hersey çok guzel olacak 🌸