Merhabalar anneler 37+0 da 35 hafta ile uyumlu spinal anestezi ile sezeryan oldum. Forumlarda okuyup korktuğum kadar yokmuş. Hamileliğimde rahim ağzı kısalması ve erken doğum riski ile geçmişti. Planlı sezeryandı sabah saat 9 da hastanede olucaktım sabah 8 de suyum gelmeye başladı. Hastaneye gittim dosyam hazırdı hemen nst ye aldılar serum taktılar 15 dk içinde de ameliyathaneye indirdiler. Girerken çok panik olmuştum belden vurulan iğne beni korkutuyodu. Anestezi doktoru geldi korkmam gereken hiçbirşey olmadığını söyledi. Gerçekten de dediği gibi sinek ısırığı gibi bir his oluyo iğneyi vurduklarında damar yolu bile daha çok can yakıyor 2-3 dk içinde bacaklarım uyuşmaya başladı sedyeye yatırdılar hemen his tamamen gitmişti. Kesilirken acı duyarım diye de korku vardı içimde ama hiç hissetmiyosunuz inanın. Doktor bebeği alıcaz karnına bastırıcaz biraz dedi ama herhangi bi acı yine hissetmedim hafif bastırdılar ve 15 dakika içinde bebeğim doğdu. Hemen yanağıma koydular dünyanın en güzel hissi 🥰 bebeğim doğduktan 15 dakika sonra da ben çıktım hiç mide bulantım falan olmadı ameliyat esnasında. Uyuşukluğum geçince ilk kalkış biraz zordu ama yürüdüm 2. Ve 3. Kalkışım daha kolaydı. 2. Gün ayaktaydım 4. Gün her işimi kendim yapabilecek durumdaydım inşallah hepinizin kolay doğumları olur sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz kızlar 🌸