Kb4576 Kızlar hiç birşey yiyemiyorum kendimi zorlasam da kusuyorum su içsem kusuyorum 8+5 im Doktor şu an durumu iyi falan dedi ama endişeliyim halsizim bitiğim sabahtan yediğim (kustuğum) peynir ekmekle duruyorum ne yapacağımı şaşırdım ben 😞
Okyanusolmak Kb4576 sürekli halsiz ve bitkin olman kusman çok normal :) hepimiz boyleydik. İçini ferah tut. Bebeğin ufacık daha. Beslenmesi taa 30dan sonra önem arz ediyor
Sedef21 Kb4576 ilk 3 ay bebek senin kanından besleniyor yediklerinden değil canım zamanla mide bulantılarında azalma olacaktık birde Dr prillam kullanabilirsin mide bulantısını azaltıyor
Baycam Kb4576 hamileliğin ilk zamanlarında bitkin olman sürekli uyuman çok normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Mervepera Kb4576 dr una prilamın işe yaramadıgını söyle mutlaka baska verir bende öyle idim ilk zamanlar çok kötüydü zofer verdi bana 36 dayım hala içiyorum mesela geçmedi benim bulantım ama ilk aylar gibi de kötü değil çok şükür 🙏 bulantıdan acillik bile olmustum hiç korkma birsey olmaz ❤️
Kb4576 Mervepera söyledim hatta midemin eksidigini yandığını söyledim önerilerde bulundu daha fazla bir ilaç veremeyiz hamilesin sonucta diye en fazla prilami 4 e çıkarabiliriz dedi
irem88 Kb4576 sen bunu kafana hiç takma o senden alıyor çünkü senin kanından besleniyor olan sadece sana olur bu dönemde kilo kaybedersin bulantı ilacı kullanmıyormusun prilam var çok iyi gelmişti bana
Kb4576 irem88 kullanıyorum ama yine kusuyorum birde nefes darlığı yaptı bende ama Dr onunla alakalı olmadigini söyledi
Hulo2105 Kb4576 12. Haftaya kadar sadece kahvaltıyı bi düzgün ettim bir de akşamları çubuk kraker yedim. Ben ilk 3 ay kilo almadım ama bebek hep aldı. Zaten ilk aylarda yediklerinden değil senin vitaminlerinden besleniyor
Kb4576 Hulo2105 doktor da dedi zaten sorun yok güzel gidiyor diye ama bende de hal kalmadı bitik durumdayım nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum
Filiz-02 Kb4576 ben gebeliğin başından beri kusuyorum 25 haftalık olduk günde 10 defa kusuyorum ve bebeğim 750 gr olmuş doktor gayet iyi kilo alıyor dedi kusmayla alakalı değil korkma
irem88 Kb4576 Allah yardımcın olsun canım zor bir hamilelik seni bekliyor o zaman inşallah 12. haftada biter normale dönersin
Mervepera Kb4576 4 te işe yaramadı bende. Allah allah prilam yaramayınca zofer verdi direk ama öyle çok zor çok saçma değiştirmemesi 😩😩 Allah yardımcın olsun 😔 ama öylede elden ayaktan daha fazla düşersin ya çözüm lazım 😞
Melike00guven Kb4576 Benim de neredeyse üç aya kadar böyleydi çok şükür geçiyor hormonlar düzene girince kraker çubuk yedim üç ay sadece abartısız su bile midemi bulandiriyordu