hilalldal geçmiş olsun öncelikle aramanın ne demek olduğunu bende 2 yildr yaşayanlardanm evlendik hiç korunmadim 7.ayda doktora gittik folik asit yazıp gönderdi 3 ay kullan dedj 3 ay oldu sonuç yok çatlatma iğnesi letu denedi olumsuz bir ay ara verdik ve tam geçen sene kurban bayramından önce çatlatma iğnesi letu kullnfm ve bayram günü adet oldum ama nasıl kötüyüm memleketteydim eşimle neyse doktor dedi rahim flmi çekeceğim rahim flmi cekindi ve 2 tüpte kapalı çıktı sağ işlem sırasında açıldı ve rahim flminden sonraki ay yine adet oldum doktora yazdm bana gel asilama hakkinda konusalm dedi ama ben doktoru degistirdm çünkü çatlatma iğnesi ve yumurta geliştirici hapi boşa kullnms olmuştum yeni bir doktor bulduk tüp bebek merkezinde idi ona gittik normal muayineye tanıdık vasitasi ile baktı yumurta takibi yaptı yumurta büyüyor çatlıyor dedi progesteron tahlili istedi iyi çıktı yumurta takibi yaparken bebeğin tutunma yerinde polip gördü ameliyat dedi ameliyat oldum bir ay yasakti diğer ay çağırdı ve bu ay pozitif görürüz inşallah dedi ve gördük nasıl mutlu oldum ama bir hfta sonra beta düştü kimyasal oldu ve diğer ay tekrar gün aşırı ilişki önerdi sonuç pozitif oldu gittik geç döllenme olmuştu 7 haftalık oldu kalp atışı yoktu kürtaj oldum ve bizden genetik test istedi kromozn analizi ve trambopoli paneli 16 Nisanda verdik kromozmlar çıkmış benim diğer kan pıhtılaşmasi için bekliyorz oda çıkınca gidip sonuçları alacgiz ne çıktı diye bazen dusunuyorm ama akışına bıraktım çok üzdüm kendimi olan herşey olacgina vardı hep tavsiyem bu yolda çeken insanlara oluruna bırakıp kendilerini üzmemeleri sonra insan eski kendini bulamıyor😢