gayesblog Mucihe valla 4000 e bulduysanız yine iyi 😅 2 yılda şu enflasyonda 3500 zam çok normal bence. Ben kocaelinde bi yere sordum 7500 dedi. Şaşırdık mı hayır. Çünkü teraziyi kaybettim. Geçim çok zor maalesef 🤦♀️
Aleynaceyhannnn İstanbul üsküdarda 2000 tl ye yaptırıcam aradım randevu almak için 8 temmuzu bekliyorum eğer istanbuldaysanız hospitaltürke bakabilirsiniz
Filiz-02 Mucihe Fatih’te yaptırdım Hekimoğlu görüntüleme ve tanı merkezi arayıp randevu alın isterseniz ben çok memnunum
gayesblog Mucihe uygun fiyatlı bakayım derken doktorda araştırın. Detaylı ultrason çok önemli hamilelikte dikkat edilmesi gereken bi ultrason. Bazen uygun fiyatlı olup 5-10 dk gebeyi kontrol edip gönderiyorlar.
Tugcev Mucihe bende 2800e yaptırdım Nisan’da. O zaman da diğer hastanelerde perinatoloji hep 3800den başlıyordu benim hastanede 2800ü duyunca koşa koşa yaptırdım 😂 maalesef çok pahalı hepsi
gayesblog Mucihe bu benim bahsettiğim 7500 olan 45 dk sürüyormuş öyle söyleyeyim. Ona göre doktor da bakın araştırın mutlaka. Zaten gebelikte detaylı ultrason sonrası çok da bir şey kalmıyor. Önemli olan detaylı ultrason tüm organları inceleniyor çünkü
Cihangir09 Mucihe istanbuldaysaniz asya hastanesi 2500 lira bilginiz olsun ☺️ sadece perinatolog değil radyalog
Meryoss gayesblog kocaeli İzmit medikalde yaptırdım perinatoloji 4 bin TL aldi ve rahat 1 saat sürdü hatta kızımın pozisyonundan dolayı rahat bakamadi dolastirdi tekrar çağırdı tekrar baktı 10 gün sonrada kontrole gelin dedi gene ordada güzelce bakti