elifbsraaa1 Hifaakim prolaktin fsh falan baktır. Süt hormonu kadın hormonu erkek hormonu bu tür şeyler yani. Daha bilinçli olursun. Ben 1 yıldır evliyim fakat 10 senedir yumurtalık kisti ve hipofiz tümöründen dolayı biraz hakimim bu konulara
elifbsraaa1 Taileen ne demek bende adet oldum hayırlı olsun 😃🥰❤️ Ama üzülmüyorum Allahım vereceği zamanı bilir ama bende çabalayacağım 🥹💯
Hifaakim Taileen anladım canm 1 sene 7 aylık evliyim yaklaşık 1 senedir deniyoruz 4 ay önce bi gebelik yaşadım
Taileen @elifbsraaa1 @Hifaakim kızlar idrarda yanma vardı ben de düşüğe sebep olabileceğini okuyunca acile gidelim dedik. Test yaptırdık. Beta hcg 2.0 ben de elendim sanırım bat 11 temmuz. Burdan dönmez herhalde
Hifaakim Kızlae regl oldunzmu siz kesin benim bugun 3. Günüm ve kesildi nerdeyse sanki 7.günümmüş gibi ve ağrım var normal mi önceden hiç olmazdı ya
elifbsraaa1 Hifaakim bende de geçen ay öyle oldu, şimdi de aynı canım 3 gün sürmüştü geçen ay şimdi benimde 3.gün azaldı
Hifaakim elifbsraaa1 garip geldi bana da ilk defa böyle oldu normal sanırsam o zamn ve rengi kahveringiyede döndü
Taileen elifbsraaa1 sanırım yapmicam canım reglimin gecikmesini beklicem 🫠 etrafımdakiler garip bakıyor bu kadar takip etmeme 😃 ben var mı acaba diyip hakkında konuşunca muhabbetin suyu çıkıyo gibi hissediyorum. Artık sadece buradakilerle paylaşcam 🌸❤️