Ebruxxkarabag Kizlar ikili test yaptırdım doktor haftaya gel dedi acaba hastaneyi arasam sonuç çıkmış mi diye orda çıkıp çıkmadığını görürler mi doktorun numarası yok çünkü
Busrarda_23 Ebruxxkarabag doktorun odasina bağlarlar ordan sorarsın ben öyle yapmıştım gitmemiştim bı daha doktorun yanına
gktgmom Ebruxxkarabag ararsanız çıkıp çıkmadığını söylerler sonucuda mail adresinizi söylüyorsunuz gönderiyorlar özel olduğu için e-nabıza hemen düşmüyor yani benim böyle olmuştu
Sudelina2 Musel hayır kan veriyorsunuz kandan bakılıyor ultrasonla değil ultrasonla Perinatoloji bölümü ense kalınlığıyla burun kemiğine bakıyor
Ebruxxkarabag Sudelina2 Sudelina2 doktorumun sertifikası olduğu için doktorum kendi baktı zaten enseye burunada kanda verildi sonuç bekliyorum
Bilhayalacz Ebruxxkarabag görürler hatta hastanenin sitesi varsa oradan da giriş yapınca çıkıyor sonuçlar. Ama doktor kontrolünde anlaşılıyor sonuç baksan da anlamayabilirisniz
Gamzecabuk Ebruxxkarabag bende ozelde yaptırdım ultrason ile baktılar sonrasında kan verdim ve 3 gün sonra çıktı msj geldi telefonuma gidip aldım kontrol muayenesi açtırıp doktoruma gösterdim.