dilara35aknn zeliskya ay çok iyi ya benimde ikiz 33 haftalık ama zor geçiyor inşallah görebilirim 36 lıları
Deryadnzz07 dilara35aknn Sağlıcakla alın kucağınıza inşaAllah 🥰 35 olduk çok şükür 36+2 de sezeryan olacağım nasibse çok heyecanlıym 😍 son 1 ay baya zorluyor beni eğilemiyorum aşırı ödem var kaşıntı var ayaklarımda bacaklarımda ve el parmaklarımda karpal tünel sendromu yani sinir sıkışması var kaç haftadır bişey tutamıyorum acıdan
MrveNhrCglr Adlaksy kanala da girse sezeryana dönüyor, kızım için normal bekledik 6 cm açıklıkla kafası bos yaptı dediler açılma ilerlemeyince sezeryan oldum.
krcbusraa zeliskya benimde şuanlık 8 temmuz salı günü kontrolum var bakalım her şey yolundadır umarım.
Melike00guven zeliskya Allah sağ salim sizi birbirinize kavuştursun ikinci gebelikte acaba kaçıncı hafta gün veriliyor biliyor musunuz?
Cankizim_34 Deniz_mina zeliskya bizede bugun gün verdi 39+2 de temmuz 8de hayırlısıyla İnşeAllah sağlıkla sihatle kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰
Yildiz_20 tebessumm_02 şimdi kaç haftalık oluyorsunuz kendinizmi isdesiniz sezeryan yoksa bir soruna göremi
tebessumm_02 Yildiz_20 şu an 31+1 günlüğüz ilk doğumum sezeryan olduğu için ikinciyi sezeryan uygun gördü doktorumuz çok şükür herşey yolunda bir sıkıntımız yok ☺️🐣💕
FGA1210 Bizimde son 1 pazartesi bizde giriyoruz sezeryana heyecan korku hepsi bir arada şuan umarım göz açıp kapayıncaya kadar geçer de kavuşuruz inanılmaz bir korku içerisindeyim ilk gebeliğim 🥹
nur1824 FGA1210 ben de çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim, benim de ilk gebeliğim. Allah sağlık versin. Bir de bu korkuyu ben dış gebelikten ameliyat olduğumda yaşamıştım ama o çok pat diyeydi planlı değildi. Bayağı korku var anlayacağınız
Yell zeliskya meb benim 39+1 e verdi doktorum bir hafta da öndeyiz kg olarak sizce geç olmaz mı ? Sancı va çektikten sonra sezeryan olmak şatemem açıkçası 🫠
Ozgenin-ikiz-melekleri Meltemmng Benimde o şekilde ve her geçen gün şişlik ödem arttı (şu an odun gibi diyebilirim ayak ve bacaklarım diz kapağıma kadar) Bebeklerin baskılarından ayakta bulunan toplardamar tam kan dolaşımını sağlayamıyormuş o nedenle fazla bi ödem oluşuyormuş. Doğumunuza daha varsa doktorunuza ayaklarınızı gösterin kan dolaşımı sağlanmadığı için kan pıhtılaşmasını önlemek adına kan sulandırıcı iğne başlayabilir.