Gmhg Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var 17+6 haftalık gebeyim henüz çatlağım yok şükür ama bi kaç gündür karnımda kaşınmalar başladı galiba çatlak oluşuyo ne kullanabilirim yardımcı olur musunuz
1palyaco Gmhg 30a kadar iyi gidiyordum şuan karnım harita gibi 🥹 38haftalık hamileyim. Her gece Hindistan cevizi yağı ile bio-oil sürdüm ama fayda etmeyince etmiyor gerçekten biraz fizikle alakalı bir durum . Benim cildim kuru bir cilt ve zayıf bir insanım bi anda şişmek çatlamaya neden oldu sanırım .
Babymom07 Gmhg Malesef 29. Haftamda çatladım kaşıntı vs de yok bende alttan büyüdükçe aşağı taraflarım çatladı karnımın üstünde bir şey yok arada Hindistan cevizi yağı sürdüm ama düzenli kullanmadım 🤷🏻♀️
50_68 Gmhg bioil yağı kullanın sadece karın a değil kalça,bacaklar ve göğüsğnğze de sürün ben sadece karnıma sürmüştüm 6.ayda vacaklarım falan hep çatladı şimdi oralara da sürüyorum benim düştüğüm hataya düşmeyin :(
Gmhg 1palyaco iki hafta önce bi anda çıktı karnım sanki 6 aylık gibi duruyo ve beni korkutuyo bu durum
Gul-5757 Ben 36. Haftaya giricem yarın sadece yan tarafımda bir iki minik çatlak oldu bi tarafımda da 3 4 tane ama karnımda yok şu an biooil kullandım bence boş masajla sürülmeli öyle sürüp bırakılmamalı dönmeyi sevdiğim tarafın tersine daha çok masaj yaptığım için orda bi tane ince oluştu diğer tarafımda daha çok oldu mesela sen elinden geleni yap olursa olur olmazsa olmaz yapacak bişey yok bi de hızlı kilo alma son ay iştah açılsa bile dikkat et yemene hızlı kilo alınca da bir anda çatlıyor
Booksandcats Haftadayım öğrendiğimden beri hindistan cevizi yağı sürüyorum bir de badem yağının çatlaklara iyi geldiğini okumuştum şimdilik göbeğimde çatlama olmadı ama memeler yarıldı malesef 🤦♀️
1palyaco Gmhg bende ilk başta çatlakları görünce kendimi kötü hissettim ama sonra amaan dedim bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım da çatlağın bi önemi yok . Tabi yine yağ krem sürmeye devam ediyorum . Birazda genetik işte inşallah çatlak oluşmaz sizin .
Booksandcats Gmhg ilk başlarda biraz artar gibi oldu ama şu an eskisinden daha iyi durumdayım kıl tüy konusunda 🙈 baya bi azaldılar
Crnsln Gmhg ben the touch Seda altın çatlak kremi, biooil, lierac, Hindistan cevizi yağı hepsini bir arada kullandım değiştire değiştire gün içinde 37 deyim çatlağım yok şükür 12. Haftamdan beri kullanıyorum