Mervecimbidur Mommytwice2 ben elektrikli almayı düşünüyorum açıkçası benim tahatlığım açısından önemli çünkü
_ozlmm Mommytwice2 ilk gebeliğim de manuel almıştım hiç kullanmadım oğlum sevmedi içinde durmadı şimdi elektirikli olanlardan düşünüyorum kullananların çoğu çok memnunum diyor 🙊
Teacherr Mommytwice2 babybjörn tek geçerim. Sahilde , parkta, avmde, arabada, misafirlilte. Tam bir kurtarıcı. Sevmeyen bebeğe de hiç denk gelmedim . Benim için beşikten önde gelir
kucukcivciv09 Mommytwice2 benim görümcem kızına almıştı elektrikli olanlardan çok memnunduk açıkçası çocuk orda uyuyordu ve hiç sesi solugu çıkmıyordu tabi çocuktan çocuga fark eder ama elektrikli kendisi salladıgı için bence şahsi fikrim çovugun uyku kalitesini artırıyor o yüzden bende elektirikki alıcam
nazel123 Yani beşik dışında bence küçükken kullanacağı bir tane Sallanır beşik olması güzel istediğin yere götürebilirsin elektrikli olması şart değil kendi kararınız benim diğerini kendim sallıyordum şimdikini eşim elektrikli alalım diyor ama bakalım Kendi salladığımıda uzun süre kullandım ailem başka ildeydi orda kalırken de götürdüm
gktgmom Mommytwice2 bazı bebek ana kucağında durmuyormuş bence normal bir şey alabilirsiniz elektrikli aldıktan sonra sevmezse boşuna almış olursunuz
Gulgul0 Mommytwice2 kesinlikle elektrikli ilk gebeligimde başta almamıştım manuel almıştım sonradan elektrikli aldım iyikide almışım elim ayagimdi resmen.
Razismom Mommytwice2 elektrikli anne yanı beşiği alsan daha mantıklı, ana kucağı uyumak için uygun değil o yüzden Manuel çocuğun hareketleriyle hareket eden alman mantıklı.. Bugün bime gelmişti çok da uygun ben aldım kurdum ve memnun kaldım..
Merve_31 Mommytwice2 ben şimdilik almadım bişey bebeğe göre alırım bazı bebekler anne yanı baby nestlerde bile durmuyor duruma göre alacağım