rahime_ali-26 Doktor Salı gününe gün verdi makat geliş olduğu için Salı gününe kadar dönerse normal olma şansım yine var ama nasıl göndereceğim bilmiyorum bu durumu yaşayan tecrübeli anneler varmı acaba yoksa Salı sezeryan olacağım 🥹
Gurcunursogut rahime_ali-26 sen bilirsin ama eğer onemsersen hiç düşünme derim sezeryan doğum ayağa kalkana kadar zor ikinci günü bebeğine kendin bile bakarsın normal doğum çok zor birde o kadar ağrıyı cekipte sezeryana alınmak var karar senin yinede sağlıkla kucağına al inşallah ☺️
zelis63 rahime_ali-26 bende 35. Haftamda gittim dönmemişti Banada son ihtimal sezeryan dedi benm 2. Doğumum ilk normal normal istiyorum bunuda ben 1 haftadır simge dumanın egzersizlerini ve ters duran bebeği kanala yönlendir egzersizlerini yapıyorum ayni hareketi ebede yap döner dedi sizde deneyin belli etmez döner belki
Mervekarababa34 rahime_ali-26 Merhana öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah benimde aynı şekilde bebeğin kafası ters durduğu için doktorum sezeryan öneriyor şuan için 38+4 haftalığız sezeryan doğum yapanlar kolaylık vw zorluklarını yazabilir mi ?
rahime_ali-26 Gurcunursogut amin inşallah ya özele de gittim o da kafası büyük dönse de kafası takılır dedi yani yüzde yüz sezeryan olacağım 🥹haber ederim inşallah Salı günü
Melike3435 Nergizgokce ben de 38+6 yım. Bana da çarşamba dedi doktor eğer o güne kadar normal gelmezse 🥹 sizin hafta ne şu an ?
rahime_ali-26 zelis63 ya benim bebiş artık dönse de kafası büyük o yüzden yine sezeryan olacak doğumda sıkıntı olur dendi
Mervekarababa34 rahime_ali-26 baş kısmı göğüs hizanızda mı benim bebiş aşağı da ama yüzü dışa dönük sanırım yüzünün içe dönük olması gerekiyormuş normal doğum için
rahime_ali-26 Mervekarababa34 ultrasonda görünmüyor sadece yan kulağı görünüyor göğüs hizam da yukarda kafası
handehapsioglu Kızlar merhaba , 31+2 haftalık gebeyim. Bebeğim doğum pozisyonunda değil ters duruyor sağ kaburga altında kafası . Rahim ağzıma da plesentası yakım böyle olup normal doğum yapan var mı?