Trabzonli 6.ayda oldu ramazanda cok dua ettim kadir gecesinde özellikle. Haziran 3 ü yumurtlama günümde sanırım o gün tutmuş. Arefe gününden önceki gün kanda baktim çıkmıştı adetime 5 gün kala ögrendim. Cok şükür 🤗
Karadutunannesi Aysegulkaymakci ilk çocuğuma denemeye başladığımız ay hamile kaldım şimdi 2.ye hamileyim oda 3.ayda tuttu💪🏻😂
Sebahat77 Aysegulkaymakci bende de evlendikten sonra troit rahatsızlığı çıktı ve 2 ay ilaç kullandım sonrasında hemen hamile kaldım değer düşünce hemen tutuyo içini ferah tut dua et 🙏
Aysegulkaymakci Sebahat77 insallah doktor bana ilaclarini birakma dedi bu ay şükür düştü. Deger 5.5 altına inmeden izin vermiyordu ☺️
Karadutunannesi Aysegulkaymakci amin cümlemizin evladını inşallah dizinde rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲🏽
Krasivyy Aysegulkaymakci ben 4 yıllık evliyim ilk evlendiğim ay adet olmadan kaldım ama malesef 3 kez bebek kaybettim şu an 4 üncüyr hamileyim çok şükür Rabbim sağlıkla versin cümlemize
Sebahat77 Aysegulkaymakci benim ilk zaman 7.98 idi sonra 50 mg ilaç kullandım hiç fark etmedi değer ama 100 mg çok çok düşürdü ve hemen de hamile kalmışım çok şükür 🙏 inşallah seninde olur
Pamugum Aysegulkaymakci canım hiiç stres yapma düşündükçe olmuyor ben 3 ay kafama taktım yine olmadı olmicak galiba gbi şeyler düşündm sonra kendme dedm doktorlar bile 1 yıla kadar olmaması normal diyor vee bende düşünmedgm 4.ay hamile kaldm
Aysegulkaymakci Sebahat77 benim 13 tü biraz zor oldu düşmesi ama şükür düştü. Siz de hamilelik boyunca kullandiniz mi troit ilaci bana doktor ilaca devam diyor da