Booksandcats Kızlar 2-3 gündür burnum aşırı tıkalı durumda hasta falan değilim afedersiniz sümkürüyorum hiçbir şey çıkmıyor bugün dayanamadım burnumu bile karıştırdım hiçbir şey yok ama tıkalı 🤦♀️ bu da mı hamilelikten çözümü olan var mı
myavocado Booksandcats tuzlu su çekseniz, belki işe yarar, yani normal zamanda grip filan olup tıklandığında iyi gelir bana. Bir deneyin isterseniz
Damlaozzz Booksandcats benimde öyle ya çok rahatsızım bu durumdan 35 oldum bide tıkalı olduğu için horluyormuşum gece ara ara uyanmak zorunda kalıyorum hep
merve-yd06 Booksandcats Booksandcats ay aynısı bende de var birkaç gündür nefes almakta zorlanıyorum boğazım da kuruyor 37. haftadayım.
RNT Kaç haftalıksınız Bendede 31.haftada başladı geceler kabus oluyor 33 haftadayım şuan doktorum normal doğurunca geçer dedi🥹
Htcugr03 12 haftalık hamileyim zor nefes alıyorum yaşadığımız yer de inanılmaz sıcak neredeyse on gündür tıkalı tıpkı sizin söyledikleriniz gibi 🥲
Booksandcats Htcugr03 antepte yaşıyorum ben de burası da çok sıcak heralde bu durum da gebelikten kaynaklanıyor bir çözüm bulamadım 🫠
aylserk Ay ben😒 hamileliğin başından beri burnum tıkalı sizin dediğiniz gibi sümkürünce birşey yok sadece tıkalı şuan 17 haftadayım bir an önce geçmesini temenni ediyorum. Bazı hamilelerde progesteron hormonu burun mukozlarını şişirip tıkayabiliyormuş
Booksandcats Ebks 28deyim ben de yeni başladı ama benimki içten bi şişkinlik var gibi nefes nefese dolanıyorum ortalıkta bakalım daha başımıza neler gelecek 🙈
Booksandcats Damlaozzz ben de horluyor muyumdur acaba 😅 beni de uyandırıyor bazen yetişemiyorum nefes almaya boğulur gibi oluyorum 🫠
Damlaozzz Booksandcats ay ben çok kızardım eşime horluyor diye o bana hiçbişi demiyor ben kendi horlamamdan uyanıyorum resmen 🤣🤣
Booksandcats Damlaozzz eşim oturma odasında yatıyor klima var diye horluyorsam da kurtarmış kendisini 🤣