mrserdogan12_ 3 tane yaptım 3üde pozitif çıktı koşa koşa kan vermeye gittim koskocaman negatif böyle şikayet dava olayları nasıl ilerliyor nereye başvurucaz insanların duygularıyla oynuyolar
sweetmom_ mrserdogan12_ geçen 2 ay önce bende erken gebelik testleri aldim kesin sonuç alırım diye. Hepsi pozitif çıktı kendimi direkt hamileyim psikolojisine kaptırdım hatta. Sonra kan verdim negatif. Günlerce ağladım. Cidden çok büyük kul hakkı insanların duygularıyla oynuyorlar. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah canım 🤲🏻
Pelinezmiram mrserdogan12_ days dovmctor hakkında çok şikayet var interneten baktimda çoğu kişi aynı durumla karşılaşmış piyasadan kaldirilmali
Helenaaa mrserdogan12_ benimde aynı oldu 😞 aynı marka iki kere yaptım ilk çok silikti ikincisi daha belirgindi sonra kan verdim ve negatif…
mrserdogan12_ Pelinezmiram aslında 5 yıldızdı trendyoldan aldım herkes memnun doğru gösteriyor dedi bende önceden eczaneden alırdım bu ve diğer markaları ama bu kadar olacağını da bilmiyorum hiç denk gelmedi zaten bide açıkçası hadi biri bozuk olsa diğerideni bozuk dedim
mrserdogan12_ Helenaaa ne yapacağız bilmiyorum benimki sizden de koyuyor sizinki gölge gibi en azından var da denilebilir yok da denilebilir kuruma çizgisi de olabilir ama benimkisi direkt çıktı ve pembe çok net
mrserdogan12_ Yeniyeniden hayır hiç ilaç kullanmam hatta asitli yiyecekler içecekler vs etkiler diyolar ben paketli gıda eve almam kola içmem hazır içeçekler içmem herşeyi kendim yaparım ev yemekleri içecekler vs
Bir_nazenin01 Benim de aynısı başima geldğ 5 tane yaptım hepsi pozitif çikti koşa koşa kan verdim kocaman negatif ile karşılaştım kesinlikle hakkımı da paramı da helal etmiyorum
Beybyi mrserdogan12_ almayın şu testi ya gerçekten pişmanlık boşa para veriyorsunuz benimki de öyle oldu
MrvBK mrserdogan12_ Yuh bu testler de negatif çıkıyorsa daha neye güvenelim. Hani silik fln da değil bariz belli ben burdayım diyor. Canım acıyor böyle şeyler görünce artık. Heralde korkumdan test fln yapmam ben
EceQueen Canım kimyasal geçirmiş olabilirsin. O zaman kanda değerler hemen düşüyor ama idrarda çıkıyor bir süre daha pozitif.
mrserdogan12_ EceQueen her ay olabilirmi böyle birşey çünki kaset testtede çıktı önceki aylarda silik çıkardı ama bu ay çok çok netti