MerveA7 Bir sıkıntımız olmazsa eylül 15 gibi doğumum var sezaryen olacağım 27 haftalığız daha bişey almadım zaten çoğu şeyi ablasından pek kıyafet almayı düşünmüyorum o yüzden hastanr çıkışı alayım dedim dün 5 lı ler 500 tl 10 lu set 900 tl 🥲 neyse dedim biraz yaklaşsın zaman öylr alayım dedim sizler neler aldınız eylül ayı bebeği için hangi kıayfetler uygun oluyor uzun kollular mı büyük kızım ekim in başında doğdu uzun kollu giydi hep bilemedim o yüzden 🤭
_ozlmm MerveA7 oğlum Eylül doğumlu kızım da öyle olucak Allah nasip ederse ben fazla kıyafet almıyorum oğluma alırken hep unisex almıştım çoğu duruyor 🙈 Ben atletleri kısa tercih ediyorum uzun kol üstüne uzun kol giydirmek zor oluyor ☺️ Hastane çıkışı Trendyol da 250 civarı aldım 5 li iki tane daha hastane çıkışım var birisini doğar doğmaz hemşirelere vermek için aldım düz beyaz organik pamuklu diye geçiyor iki tane alt üst takım aldım 3-4 tane tulum penye yelek bir kaç çorap aldım yeğenim hediye olarak mont almış sadece bir kaç tane daha tulum ve atlet almak istiyorum 0-3 ay olarak sonrasını da kilosuna boyuna göre almayı düşünüyorum diğer büyük eşyaları oğlumdan kalma olarak var ekstra almayacağım 🙈
annesininballisi MerveA7 valla ben 4 aylık hamileyken başladım herşeye bende 28+6dayım. Hastane cıkısını 10lu 600 tlye almıştım simdi 2 katı olmuş. İyi ki erken baslamısım diyorum. Durdukça artıyor fiyatlar. İnternet üzerinden rakip edin indirim oldukça alın denk gelir illaki. Evim aşırı sıcak olduğu icin ince kıyafetler tercih ettim genelde. Ama uzun kollu aldım. Yarım kol 3 4 tane zıbın aldım kalanını ya uzun kollu yada sıfır kol seklinde aldım
Burcu-2634 MerveA7 kızım Eylül’de isranbulda doğdu ince takımlsr giydiriyordum sonra yarı kırkımız çıktı Eskişehir’e taşınmıştık Eskişehir Ekim diyince sonbahara giriş yapar iç içe iki takım giydiriyordum merkezi sistemdi ev o yüzden fazla soğuk olmadan kalorifer yakılmazdı şimdi oğlum da Ekim’de Eskişehir de doğacak ona da bi tık kalın tulum falan almayı düşünüyodum baktım kızımın tulumlar olur hiç bişey almamaya karar verdim sadece konuya komşuya gidersem doktora giderken giydirmek için 3 5 takım aldım 2. Çocuk beleşe büyüyor hele birde aynı cinsiyettse değmeyin keyfe oluyo 😂
MerveA7 @“fatmaoz”#p33013791 iki sezeryan arası 2 yılı geçmeyecği için kızım daha 20 aylık şuan da 27 haftalık hamileyim mecbur sezeryan yine ilk sezeryanım da acil ve zorunlu olmuştu maalesef 🥲
Linakiz1903 Tahmini doğum 2 Eylül 🌸 zıbın, hastane çıkışı, tulumları, battaniyeleri, çorapları , bezi, emziği, detarjanları çoğu şeyi tamam bizde 🤗 Ateş ölçer, pişik kremi öyle şeyleri eksik sadece 30+4 üm önümüzdeki hafta yıkamaya başlıcam artık 🤗🤗