Efeninannesi_ Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür keseyi gördüm kalp atışına 1 hafta var çok panikliyim acaba bebeğimin kalbi oluşmuş mu acaba kalbini duyacakmıyım diye çok stres yapıyorum çok zor süreçlerden geçip buralara geldik 😪
Burcu-2634 Efeninannesi_ seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma Allah bu kadarını yaşattı inşallah devamını da getirir sakin olmaya bak emin ol daha yolun başı daha çok heycan stres yapıcan bütğn sabrını şimdiden harcama sakin ol inşallah Allah’ın izniyle duyarsın 🙂🌹
Figen_Can Efeninannesi_ Benimki de tüp bebek tedavisiyle oldu hiç endişelenme rabbim nasip ettiyse emin ol devamı da gelecektir kalp atışını da duyacaksın inşallah rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲 Bu arada biz 27. Haftaya girdik darısı da size inşallah 🤲🤲
Yeniyeniden Efeninannesi_ cok zor kalp atışını duyunca acaba büyüyordu acaba testler nasil plcak hep stresli surec
Efeninannesi_ Burcu-2634 Teşekkür ederim canım benim rabbim tüm anne baba olmayı hak edene nasip etsin inşallah banada nasip etsin hayırlısıyla ümidim Allah ol derse olur ama işte insan oğlu sabırsız .
Efeninannesi_ Figen_Can Ay çok güzel rabbim sana bağışlasın kucağına almak nasip olsun hamilesin duaların kabul olur duanda bizede yer ver 🤲🏻🌿
Efeninannesi_ Yeniyeniden Kucağına alana kadar hep acaba diyecez inşallah rabbim nasip etsin sağlıklı sıhhatli evlatlar olsunlar.
Figen_Can Efeninannesi_ Elbette ismini bildiğim bilmediğim herkese dua ediyorum özellikle senin ve benim gibi zor süreçten geçenlere rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
cansugunes0210 Benimde 24 ünde transfer oldu bende bekliyorum 4 temmuz test tarihim.. Bana da dua edin merakla ve heyecanla bekliyorum