Mervevefaa Gizem-1009 Organ kısmına bakıyorum ben sadece tahmin . İleri doğru sivrilik varsa kız yukarı doğru olunca erkek diye tahmin ediyorum ben
Musel Mervevefaa yaa teşekkür ederim bir oğlum var rabbim hayırlısıyla birde kız bebek nasip eder inşallah öncelik sağlıklı olması tabi❤️
Hsret1 Mervevefaa çok istiyordum dediğiniz gibi olmasını ama bugün doktorum %80 kız dedi. Değişir mi sizce ailemde hep erkek diyordu
Babymom-2- Mervevefaa 12+6 merhaba bakarmısınız canım   siyah olan nub tarafı renkli olan iki bacak arası üstten sizinde böylemiydi bu haftalarda
Hsret1 Hsret1 12. Haftada kız denildi çok şaşırdım tabiki sağlıkla gelsin ama 1 kızım vardı gönlüm erkek olmasından yanaydı
Mervevefaa Hsret1 valla ihtimal illaki vardır canım . Ama doktorun dediği daha doğru. Onlar her açıdan bakıyor sonuçta .
Babymom-2- Mervevefaa doktorumuz yüzde 90 erkek dedi canım orda çıkıntı varya ona bakarak ben sizlerede atmak istedim
Niran007 Mervevefaa teşekkür ederim genede Bi sonra gittiğimde 16 haftalık olcaz dr söylerse öğrenirim inşallah :)