İlk evladım erkek simdide 27 haftalık hamileyim kız cinsiyeti, 2 hafta içinde eşimin köyüne gidip gelicem 1 ay orada kalmayı düşünüyorum. Gelince ağırlasiiriim diye, bebeklik kıyafetleri ayiklamaya başladım yikamaya başladım. Oğlumun yeni doğan yikafetkeri çoğu beyaz sari yesil turuncu renklerde maviler de var tabi oglumun tum yeni doğan kıyafetlerini giydiricegim. Kizama yeni doğan için sadece 1 takim bide tulum aldim sapkalariyla birlikte 4 pembe tane oldu. Aldıklarmi hastanede giydirecegim. 1 yaşa kadar da sari yeşil kirmizi tulumlar takimlar var. 1 yaşa kadar almayalım dedik belki alabilirzde kış icin çünkü yeni doğanlar hariç diğerleri çoğu takimlarin pantolonlari lacivert. Bebe mavilerini giydiririm. Ama lacivert nasıl olur 7 8 9 aylik olurmu giydirilir mi sadece 1 kış. Yaza zaten alacağım. Yinede bi kaç tane kış icin alsammi. Oğlumun kıyafetleri aşırı çok aşırı yipranmadilar. Oğlumda suan 2 buçuk yaşında. Yeni doğan kıyafetleri aşırı çok var zaten pembe olsun diye iki tane aldım. . Benim aklım şeyde kaldı oğlumun 8 9 aylik da giydiği kıyafetler 2 kış giydi ama çoğunun pantolonlari lacivert kız bebeğe giydirilmiyorsa yikamim bosuna