20_Deniz_07 Kızlar ilk ayımdı korunmadım. Ama elendim hamile değilim nasıl hamile kaldınız? Hamile kalmayı ne kolaylaştırır?
Kubra001111 20_Deniz_07 valla canım kısmet 1 buçuk yıldır deniyoruz artık tüm tahlilleri alıp profa gidicez bizde bekliyoruz
gayesblog 20_Deniz_07 soruyu bi ben mi garipsedim bilmiyorum 😅 ilişkiye girdik hamile kaldım yani. Nasip kısmet Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla 🪬
Burcu-2634 20_Deniz_07 nasıl hamile kaldım öncelik sevişerek 😂 sonrası hayıt macunu çünkü benim doğal gebelik olması imkânsızmış öyle diyodu sözde doktorlar ama rabbim 2 kere mucize yaşattı bana 🙂
orkidemm_ gayesblog nasıl kolay hamile kaldınız demek istemiş 😊yoksa elbette ki herkes ilişkiye giriyor temel olarak
gayesblog orkidemm_ Buda garip bence 😅 bol bol ilişkiye gir o zaman. Rabbim nasip ederse olacağına varır olmuyor ise vardır bi nasibi kısmeti. Öncesi bilinçli ol doktoruna git muayene ol kan testleri yaptır cart curt.
Aylaa123 orkidemm_ hamile kalmanınz kolayı zoru yok bence allah nasip ettiği taktirde her türlü oluyor imkansız denilende bile nasip etmeyinde istersenşz amuda kalkarak sevişin gene olmuyor nasipte varsa olur rabbim gerçekten anne baba olabilcek cocuguna sahip çıkabilcek isteyen herkese nasip etsin
orkidemm_ gayesblog işte onun da yanıt olarak istediği buydu gerekli testler ultrason görüntüsü kan tahlili yada yumurtlama testleri vs
20_Deniz_07 gayesblog çocuk düşündükten önce doktora gittim muamele olmak için maşallah bir sorun olmadığını söyledi
gayesblog orkidemm_ onu da ben mi söyleyeyim 😅 iyi bir doktor ile sürecini ilerletsin. Bunun için ben kimseden tavsiye almadım. Bunun ehli olan hekime gittim en iyisini onlar bilir ben bilemem sonuçta 😅 bilinçli olmak lazım çok okumak şart👌
orkidemm_ Aylaa123 tamam da kadın yanlış birşey sormamış ki biz de biliyoz Allah nasip ederse olacağını
orkidemm_ 20_Deniz_07 korunmayı bıraktığın ilk ayın daha onun için hemen neden olmadı ya da olmuyor diye düşünme bir sorunun yoksa yumurtlama testleri ile takip edip değerlendirebilirsin ya da sağlıklı beslenmeye özen göster vs…
Aylaa123 orkidemm_ bende yanlıs bişey sormus diye bir şey demedim zaten hamile kalmanın kolay yolu zor yolu diye birşey yok dedim çift olarak herhangi bir sağlık sorunu yoksa allah vermese nasıl kolaylaştırabiliriz mesels tavsiyelerimizle size sorayım o halde 😂
orkidemm_ Aylaa123 mesela yumurtlama takibi yapabilir değil mi ya da bir sorunu bir problemi var mu yok mu bunu öğrenebilir ya da eşi muayene olabilir bunun gibi çok şey var yoksa hepimiz biliyoruz en önce rabbimin ol demesiyle olacağını
Aylaa123 orkidemm_ sağlık problemleri yoksa diyorum zaten 1 ay korunmasız ilişki yaşamışlar nerden bilebilir bir sorunj varmı doktora gitsede 1sene dene öyle gel diyecek hepimiz ha diyince hamile mi kaldık söylediğim şeyleri farklı yere çekmeyin.
9Busra9 20_Deniz_07 bence çok düşünmeyerek çünkü ilk yaptığımız zaman kalmışım şuan 28 günlük hamileyim ve o an hiç odaklanıp düşünmeştim olcak mı olmayacak mı diye düşündükçe çoğu kişide olmuyor. Birde yumurtlama günün hesaplarsan o günde kesin tutuyor. Doktorlar bunun imkansız olduğunu dese de regl bittikten ertesi günü yaptık ve hamile kaldım onuda deneyebilirsin kuzenimde öyle kaldı yumurtlama günü değil olmaz deselerde bi dene istersen
Alyaaaammmm 20_Deniz_07 6 sene korunduk yumurtama gününde tek sefer de oldu bizde şaşırdık yumurtlama günü yüksek ihtimal bence o gün deneyin tabi nasıp kısmet Allah ol deyınce her zaman olur 👍
Newmom1234 20_Deniz_07 Nasibini bekle bi de bi şeyi kırk kere söylersen oluyomuş onu anladım daha eş adayım bile yokken evleneyim hemen çocuk yapıcam diye o kadar çok söyledim ki ilk aydan hamile kaldım nasibi böyleymiş orası ayrı tabi 🙏🏻
Brc7 Yumurtlama takibini akıntıyla yaptım şeffaf akıntıdan sonraki ilk 2 günü değerlendirdim bu sekilde pozitif sonucu aldım. Yumurtlama takibi bi kaç yöntemle yapılıyor vücut sıcaklığı ovülasyon testleri vs bunları deneyebilirsiniz ben bunları hic denemedim ama. En kısa zamanda rabbim gönlünüze göre versin🌿
Shshshj_5143 20_Deniz_07 korunmasız ve ilişkiden sonra bacaklarını havaya kaldır belinin altına yastık koy ben çok kez öyle yaptım hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah