elifdiyorkii Napıyorsunuz nasıl gidiyor kızlarrr artık doğurmak istiyorum çok yoruldum bel ağrım oluyor regl sancısı gibi dışarı çıkınca iki adım atıp oturuyorum sizlerde durumlar nasıl🥲😂
Asilmom50 elifdiyorkii keşke bende şuan 38 olsam 38+1 de sezeryan olmak istiyorum artık sıcaklar iyice bunalttı bir de şekerim var diyetteyim çok zorlanıyorum artık
Gaye1402_ elifdiyorkii 38+4 bebeğim hala kanala girmedi korktuğum sezeryan başıma gelecek gibi çok hareketli gece terden uyuyamıyorum sabah sırılsıklam uyanıyorum herşey yolunda ama otomatik olarak ya doğumda bana bişey olursa korkusu yüklendi allah herkesin yardımcısı olsun 🤣
elifdiyorkii Asilmom50 ne kadarlık sizin? Sezeryan olsa tarih bilsem beklemek daha kolay olurdu ama şuan normal gittiği için ne zaman olduğunu bilmemek daha zor😅
elifdiyorkii Gaye1402_ aynı şekilde bende uyandığım da heryerimden terler akıyor🙄 Doğum korkum bugüne kadar hiç yoktu bikaç gündür nasıl yapıcam diye bi anda karnıma ağrı giriyor kalbim içim bi değişik oluyor Allah kolaylaştırsın🤣🥲
Symnr166 38+3 benimde hiç tık yok ara sıra yalancı sancılar vuruyor ama geçiyor sonra perşembe günü 39+2 olucaz doktorum kontrol edicek alttan uyarı amaçlıda masaj yapacağını söyledi 🙂↕️