boraninannesi_ Civciv53 aynen orası fenalık😅😅 benim ilk doğumum olacak, medipol koşuyolunda doğum yapaj vs iyi referanslarınız vwr mı acaba içim rahatlasın 😂
Civciv53 boraninannesi_ bundan 23 sene önce esma hatun hastanesi iken annem kardeşimi doğum yaptı sonra bir çok akrabam vs en yakın tarihte yengem yaptı bir buçuk sene önce evrim hanımda 🥰
boraninannesi_ Civciv53 oh iyi cok sevindim o zaman 😍 acaba sezeryandan sonra cabuk toparlandılar mı? Doktor eli çok farkediyor diyorlar kimi insan 2 güne kalkıyor doktordan doktora değişiyormuş 😇
Civciv53 boraninannesi_ valla benim ablam ilkini normal doğum yapmıştı tramva oldu onda 2 ve3. Çocuğunu sezeryan yaptı eve geldiğinde yemeğini vs herşeyi kendi yaptı. Yengemde çok çabuk toparlandı yani kişiden kişiye değişiyor ama çok çabuk toparladılar canım
boraninannesi_ Civciv53 oh cok sevindim bizler de öyle oluruz insallah🥰 ben direkt sezeryan düsündügm icin
huysuz__ Pinaargunes çakmak erdemde çocuk cerrahisinde sünnet olmuştu oğlum, hatta pipi deliği biraz dardı, genel anestezi alarak sünnet ile birlikte estetik operasyon da oldu çok memnun kaldık biz. Normalde 9, düzeltilmiş 7 aylıktı bizimki.
Civciv53 boraninannesi_ amin inşallah canım yinede büyük konuşmayalım biz ben büyük sözüme tövbe ettim 🥰 bir önceki gebeliğimde asla devlette doğurmam diyordum erken doğum oldu özeller kabul etmedi devlette normal doğurdum bundada hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum artık