Pinaargunes Kızlar bebişi doğduktan 1 hafta sonra sünnet ettiricez inşallah, önerebiliceğiniz hastaneler var mı ? En son çare doğum yapıcağım yerde ettiririm de öneriniz varsa uygun steril ve iyi diyebilceğiniz önerilere açığım🙏😊
Civciv53 Pinaargunes ay biz kardeşimi çok sene önce koşuyolu medipolde ettirmiştik yani baya oldu ama 🤣🤪
gayesblog Pinaargunes bu konuda bilgim yok fakat çevremde kötü sonuçla karşılaşan bir çok arkadaşım var. Sünnet çok önemli. Dikkat etmek lazım. Dönüşü olmayan bir durum 🙏🏻
Smy17 Pinaargunes Çakmak Erdem Zafer Dörtdoğana yaptırdım ben ama 2.5 aylıktı bebeğim. Yenidoğankende yapıyordur diye düşünüyorum 4000 tl ye yaptırmıştık memnun kaldık
Pinaargunes Civciv53 koşuyolu medipolde doğumum 😂 ordan fiyat aldım ama daha uyguna varsa daha uygun biyere yaptirirm dedim😌
Civciv53 Pinaargunes kız biz senle konuşmuştuk başladın mı evrim hanıma bende inşallah doğumu orada yapıcam 🥰🤲🏻
Pinaargunes Hannah koşuyolu medipolde 12.500 dediler 😌😱 Orda yaptirmayi düsünüyorum ama daha uyguna bulursam güzel bi yer fikrim degisir muhtemelen😌
Hannah Pinaargunes Pendik’te bir klinik var bize 7,5 nakit demişti dr Engin Yılmaz ben de orayı düşünüyorum ama kartla ödeme seçeneği olsa daha iyi olurdu 🥲
Pinaargunes Hannah bu arada ümrantıp var umraniyede mi ne , aradım bugün sünnet fiyati 2.700 orada düsünülebilir haberiniz olsun biz bi araştırıcaz 😊
Hannah Pinaargunes orayla ilgili de çok iyi yorumlar duymadım eski usül yapılıyor sanırım ümit hanım varmış ve epey yaşlı bir kadın, estetik dikiş olması çocuğun korkmaması çabuk iyileşmesi vs önemli o yüzden diğer taraf daha mantıklı geldi bana
Hannah Pinaargunes bir tane de Ahmet güven vardı o da Ataşehirde yorumları vs çok iyiydi fiyat da 10 bin bi bakın isterseniz
Pinaargunes Civciv53 yaa evet evet başladım çok memnunum evrim hanımdan enerjisi bi harika , gerçekten🙏😍
Pinaargunes Civciv53 pazartesi 37 haftaligim allah izin verirse 38+3 veya 4 de alicak beni inşallah 🙏