SenHepMercimekOlarakKalacaksin Cok heyecanliyim 2. Gebeligim olmasina ragmen🤣 keseyi gorunce bebisi de gorur muyum yoksa daha erken mi? Kalbinin sesini duymak icin haftaya gidecegim. Ay unutmusum tum sureci🙈 Ayni haftada olanlar var mi❤️
Merve-metin SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben hamileliğimi öğrendiğimde 5+4 günlüktü o zaman hem keseyi hem bebeği gördüm Salı günü gidecem kalp atışı için bugün gittiğinde keseyi görür ama bebeği göremeyebilir ama folik asit başlar hemen doktorun sağ sağlim kucağına alırsın bebişini inşallah canım 🙏🏻🥰
ufbus010315 SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 4+6 da gittim kesem göründü 6+1 de bebegi ve kalp atışını görmeye cagırdı doktor bakalım perşembe günü gidicem
SenHepMercimekOlarakKalacaksin elifozkann doktor kesenin gorunecegini soyleyip bugune cagirmisti kontrole.
Mervealya1992 Merve-metin ay keske bende gittiğimde gorsem daha 4+2 haftaya gorsem ıkısınj beraber 😂 folit asit alsammı dıyorum bende hangısını kıllansam karar veremedım ya
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merve-metin cok sagol🌸 folik asite gecen hafta basladim. Bugun sorunsuz keseyi gorsem, haftaya kalp atisini duysam cok rahatlicam🥰 hepimiz sag salim alalim kucagimiza insallahh❤️
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Mervealya1992 ben hamile oldugumu ogrendigimde doktor folik asite hemen baslattirmisti bence sen de basla. Bana onerdigi marka folidoce. Hergun 1 adet iciyorum 1 haftadir nerdeyse.
Merve-metin SenHepMercimekOlarakKalacaksin amin inşallah canım benim 🙏🏻 tek duamız sağ sağlim kucağımıza almak 🥰🥰
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Mervealya1992 gunluk 400 mg folik asit icilmeli zaten. Soyledigim folik asit de 400mg. Yani gunde 1 adet icmen yeterli oluyor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ufbus010315 en heyecanli ve duygusal olan kisim da kalp atisini dinlemek❤️ ilk hamileligimde oglumun kalbini duydugumda aglamistim cok güzel bir histi. Kameraya da almistim hatira olarak duruyor. Yine alcam kaydini nasipse🥰
Leylaaa123 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben de tam 4+6 yım dün hafif lekelenmem oldu acile gittim beta değerin yüksek ama kesen görünmüyor diyip korkuttular. Bu sabah kendi doktoruma kontrole gittim. Karından keseyi gördük çok şükür. Umarım siz de görürsünüz ama olur da görmezseniz sakın benim gibi stres yapmayın kendime yazık ettim dün gece biraz ❤️❤️
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Leylaaa123 yaa cok uzuldum bosuna stres yapmissiniz ama ben olsam ben de cok stres olurdum. İnsallah bugun sorunsuz görebilirim cok amin:)
Pelinezmiram Leylaa16 benimde ikinci gebeliğim 4+6nezaman gitsem diye düşünüyorum 6haftada gitmeyi planlıyorum bnde
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Pelinezmiram keseyi gordum 😍 2 hafta sonra tekrar gidicem bebisi gormek ve kalbini duymak icin🙏🏼