ParlaveUras 10 haziranda regl oldum 16 haziranda bitti. 21 Haziran ve 25 haziranda ilişki oldu sadece. Tutma ihtimali var mıdır acaba :(
Mervealya1992 ParlaveUras ParlaveUras yumurtlama gunune denk geldıyse tutar benm adetım 10 gun surugu ıcı. 4 gun snra yani 14. Gun ilişkiye gırdım tuttu
Zseda ParlaveUras Ben adet bittikten sonraki gün denemeye başlamıştım. O gün hamile kalmışım. Yumurtlama günüm daha farklıydı mesela ama o ay yumurtlama günüm değişmiş 😂 tamamen nasip yani. Olma ihtimali de var
Asi_07 Düşük ihtimal yumurtlama zamanınızda birliktelik olursa olabilir regliniz bittiği hafta birliktelik olmuş yumurtlama döneminde değildiniz tabiki Rabbim ol derse olur gönlünüze göre versin inşallah yumurtlama günlerinizi değerlendirin🤗
Mervealya1992 Asi_07 yumurtlma zamanı zaten 10 haziranda adet gununden hesaplanıyor yumurtlama 14. Gun yani 24 haziranda yumurtlama gunu zaten
ParlaveUras Asi_07 Mervealya1992 EceQueen Zseda İnşallah tutar ya :( Mart ayında kimyasal gebelik geçirdim o zaman adetten sonra sadece 2 kere ilişki olmuştu ve hangi günlere denk geldi hatırlamıyordum bile taşınma telaşım falan vardı. O zamandan beri deniyorum ama olmuyor. Geçen ay da adetten sonra gün aşırı hep değerlendirdim çok umutluydum ama olmadı. Bu ay da eşim çok yoğun çalıştığı için olmadı doğru düzgün.. artık olsun istiyorum :(
Zseda ParlaveUras Sabırlı olmak ve olsun diye strese girmemek lazım. Evet çok zor ama stres çok etkiliyor gerçekten akışına bırakınca oluyor. Allahim en kısa zamanda hayırlısıyla bir evlat nasip etsin size 🤲