Ruhsar35 BuketErkan sperm dna sı bakılmadı genetikte trambofoli paneline bakıldı kanda pıhtılaşma çıkto canım
BuketErkan Ruhsar35 anladım bende pıhtılaşma olduğunu sanmıyorum bi kızım var onun hamileliğinde bi sıkıntı yaşamamıştım
Ruhsar35 BuketErkan evet düşük ihtimal olması sende ama baktın hiçbir neden bulamadın onada baktır sen canım çünkü bu Corona falan böyle şeylere yol açtı vücudumuzda inşallah sağlıkla bebişin sana gelir en kısa zamanda 😇
Ruhsar35 Gizem1504 hemen içmeye başlayayım valla bide karabaş otumu ne varmış onu duydum ams hiç denemedim çok faydalı diyolat
BuketErkan Ruhsar35 inşallah canım eşimde varikosel var sperm kalitesizliğinden olabilir dediler ameliyat olacak sonra inşallah sağlıklı gebeliğim olur.
Gizem1504 Ruhsar35 onu bende duydum ama denemedim artık Allah büyük nasibimizde ne vafsa onu yaşayacağız canım
Ruhsar35 BuketErkan inşallah kuzum inşallah eşine bol bol çeviz bal fındık fıstık kaju gibi şeyleri karıştorıp yedir ben eşime öyle yapmıştım hamilr kalamdan önce
BerivanLina Gizem1504 cnm ben ocakta dusuk ypttm martta tekrar hamile kaldm su an 17 haftaligim ilk uc ay dikkat et sonrasi bisey olmaz insalah ❤️
Gizem1504 BerivanLina ilk kızımda hiç sorun yaşamadım 5.5 yaşında şuan ikincisi 6 haftalıkken sağlıksız gebelikti kaorku ister istemez oldu ama 3. Adetimi göreceğim bu hafta ondan sonra kendimi hazır hissediyorum psikoloji en büyük etken🩷
Sancar1302 Gizem1504 bende ilk gebeligimde düşük yaşadım ama sonrasında çok şükür sağlıkla kızım doğdu sürekli takip halindeydi doktor düşük tehlikem olduğu için bizde çok dikkat ettik çok şükür şimdi 10 aylık ve 6 aylık gebeyim Rabbim isteyen herkese sizlerede nasip etsin 🥰
Gizem1504 Sancar1302 ay maşallah ne güzel :) sağlıkla kucağınıza alın inşallah evet ilk 3 ay çok önemli ve kimseye söylememe şartım var kimin ne düşündüğünu içini bilemiyoruz
Sancar1302 Gizem1504 Allah razı olsun bende sakladım ilkini 3 ay ikinciyi 4 ay kim ne derse desin umrumda olmadı Rabb’im sizlerde nasip etsin kimsede umrunuzda olmasın 🥰🥰
Svl2109 Gizem1504 3 düşük yaptım nasip olursa oluyor 6 eylülde düşük yaptım 22 aralıkta hamile kaldım ve ilerledi allahın izniyle tabi bende lan pıhtılaşması var cnm
Nurcantas65 20 haftalıkken oğlumun 14 haftada kalbinin durduğunu öğrendim. Sonra kızım oldu şuan 2 yaşına girecek gayette sağlıklı hamdolsun. Şuan yine hamileyim 😀 stres yapma sadece,kendini üzme kontrolleri aldatma o kadar
Gizem1504 Nurcantas65 ne güzel :) evet tahlil vereceğim hormon testi adetimin 3.günü folik asit kullanmaya başladım
Gizem1504 Sancar1302 Allah biliyor ya içimi hep umudum var imkansız değil :) hayırlısıyla olırsa buradan yazacağım günü dört gözle bekliyorum🩷🥰
Sancar1302 Gizem1504 asla umudumuzu kaybetmeyin bana asla doğal yolla gebe kalmazsın dedi doktor amh 0.01 di menopoza girmişsin dedi 3 ay sonra gebe olduğumu öğrendim 🥰🥰
162999 Sancar1302 hamile kaldığınız ay ekstra yaptığınız bir şey var mıydı? Bende bebeğimi kaybettim ardından amh değerimin çok düşük olduğunu öğrendim tüp bebek dene diyen doktorlarda var doğal dene diyen de