Gizem1504 gerçekten moral çok etkiliyo bide çok fazla kafaya takmamaya çalışın geçen sene temmuzda boş gebelikten düşük yaptım benimde kürtaja gerek kalmadı şükür 1 regl olasiya kadar korunduk sadece sonra 6 ay olmadı ama her ay nasıl stresli geçiyo ne günler geciyo ne saat zehir ettim gibi kendime sürekli her ay belirti bile olmadan 3 gün kala falan bi sürü test yapiyodum böyle hiç olmucak herld falan demeye başliyodum ama ne zaman işi oluruna bıraktım Rabbime güvendim Ramazan ayında hamile oldugumu öğrendim ki o ay hiç umudum yok gibiydi böyle hani aman bu ay olmaz zaten diyodum ramazan olduğu için fazla iliski olmamıştı bide yatılı misafir falan gelmişti reglime 1 hafta kala falan hiç degerlendiremedik zaten 20 günde bir regl oluyodum neyse o ay ama içimde o umutsuzluga rağmen yeşeren öyle güzel Bi his vardı ki Bi taraftan hissediyodum bebisimin benle olduğunu 🥰😍 ve Rabbime sonsuz şükürler olsun çift çizgiyi gördük şuan 18+0 haftadayiz hersey Allaha şükürler olsun yolunda gidiyo , oluruna bırakmaya çalışın gerçekten o pozitif görünce insan yaşadığı hersey aklından cikiyo gibi oluyo 🥰