Begleyna Bim benim evime biraz uzak olduğu için eşime söyledim birkaç eksikler vardı sanayinin içindeki Bimden aldı sabahtan ama valiz içi Hurç orda bile yokmuş 😂
_tugcee biranneo_ Henüz kurmadık ama gri beyaz tamda göründüğü gibi güzel bi rengi vardı kurulumunu henüz yapmadık daha.. ama şu pahalılıkta dışarıya göre çok iyi bi fiyata aldık diyebilirim🥹umarım tekrardan gelir ve alabilirsiniz🌸🫶🏻
Umayy1 biranneo_ nevresim biberon, biberon kurutucusu alıştırma biberonu, emzik kutusu küvet filesi biberon yıkama fırçası mevye süzgeçi emzik doğmamış çocuğa çerezlik😂😂😂😂
surprizbebe Umayy1 çerezlik ben de hem aldım hem kendime güldüm ya😂 Allah sağlıkla o günlere de erdirsin inşallah
biranneo_ Umayy1 meyve süzgeci falan iyi arkadaşım kullanıyor bunların çoğunu ben önceki gelenlerden almıştım neyse ki 😊
Enfal_06 biranneo_ evet ben mama tabağı kaşıkları meyve süzgecini e bebekten Oioi marka indiriminden almıştım baby mall de indirimi var hala geçen günde elektrikli süt sağma makinasıni indirimden aldım bende e bebek ve civil civil yoktu bizim burda yeni açıldı a101 bim bizim burda yaşlılar gidiyor 😂 bize sıra gelmez zaten
kardelen54 Ben eşimi gönderdim işten izin alıp gitmiş 😀ana kucagi hariç diğer istediklerimi almış aslında amca kucağını çok istiyordum ama onu da bi kadın kapmış
Buserkl biranneo_ akıtmaz bardak,slikon alıştırma bardağı,slikon mama kaşığı, meyve süzgeçi,biberon temizliğici,kumbara,kanguru alabildim. Çamaşır sepeti aradım ama bulamadım bunlar için 2 bim gezdim ve sabah 8.30 da kapıda bekledim😅
Eliff_gny biranneo_ emzik biberon wee babynin sulugu küçük biberon suluk başlığı olan . Mama banyo oturagi bebek kirli sepeti bebek basamağı keçeden çanta küvet filesi pipetli matara silikon kaşık lastikli çarşaf zıbın 1 tane . Göğüs pedi meyve süzgeci bunları alabildim çok şükür evimin altında bim çünkü ☺️
yalandunyaa biranneo_ bimmmmm resmen pazartesi getirmişti şok oldum sadeceeeee keçeden o organize sepeti aldım dusunebiliyormusun ve sinirlendim dedim ki a.101 gibi erken den dizmek ne dışarı cikartim buradaki tarihle dizilen ürünün günü aynı mı dedim enayi gibi cuma gelip sabahın köründe gelmek zorunda olan kişiler olcak dedim ses çıkmadı salaklar
Linakiz1903 + olarak Askı , biberon kurutucu , meyve süzgeci , göğüs pedi , biberon fırçası bunları bulabildiimm 🤗 Yarısını sabah 10.30 da anneme aldırdım. Bu çektiklerimi de şimdi 2 tane bimi dolaşıp buldumm. Eksikler var ama buna da şükür 😅😅
biranneo_ Linakiz1903 kaşıktan istemiştim de kalmamıştı internetten falan alırım artık onları set olarak güle güle kullanın 😊