Cisel Kizlaar selamm:) 15 +1 deyiz karnim cok sisti🤰🏼 Asiri bi siskinligim var sanki 30 haftalik hamile gibiyim. Sizin karniniz cok cikti mi? Gazmidir bu? Catlicam resmen
uduygudmrhn Cisel hep mi şişkin ve sert? Bende 14 üm ama akşamları şişiyor sertleşiyor gündüzleri daha yumuşak ve şişkinlik olmuyor. Normaldede göbeğim vardı ayırt edemiyorum karnım çıktımı çıkmadımı 😂
Teonam Cisel 14+3 üm ben benimde karnım çıktı göbeğim Yoktu o yüzden direk anlaşılıyor 🙈 göbek deliğinizden de anlarsınız aslında benim o bile değişti genişledi mesela. Akşamları sertleşme kısmı benimde aynı
Cisel uduygudmrhn al bendende o kadar. Gunduzleri bende de cok olmuyor ama genel olarak sis ve buyuk. Bende de gobek vardi ayirt edemiyorum ama bi fazla sislik var gibi:) kafayi yedirecek bana bu durum
AZehraa Ben hasta oldum karnım şişti artık değil kusma iştahsızlık bir an da gitti karnım öksürük grip boğaz ağrısı resmen bitirdi bir haftadır
uduygudmrhn Cisel üşüyormuyum acaba diyorum sarıyorum ayaklarımı. Bişey değil erkenden çatlayacak diye korkuyorum çok gerginleşiyor çünkü. Birde hamurişi yeme dediler ama ne mümkün nasıl doyulur başka bilmiyorum.
Mustitugba 15+2deyim bnde ayni aksamlari cok gergin ve sis oluyorum nefes alamiyorum hatta bide da kusmalarim devam ediyoo malesef