xhbgns Pamuk Evet ben de üniversiteye başladığım yıl gidene kadar harçlığımı çıkartmak için 2 ay çalıştım oradan biliyorum. Müşteri her zaman haklıdır politikası maalesef çalışanların mobbingine sebebiyet veriyor, anlayışlı olmak lazım biz de o zaman bile yaşıyorduk ama hala yaşanmasına üzüldüm açıkçası.
Pamuk xhbgns Bu zincir marketlerin çalışma politikaları çok ağır,umarım personelin iş kaybına sebep olmaz bu durum.
xhbgns Limonlukekkk Evet çalışanlar sırf o satılan birkaç ürün yüzünden yemediği laf hakaret vs kalmayacak ne yazık ki 🤷🏼♀️ Sizin suçunuz satmasaydınız bilmiyor musunuz kuralı diyip yüklenecekler…
ELiya xhbgns ama kapanışa daha vardı saat 6 - 6 buçuk civarı gitmiştim benim bildiğim yarının ürünü kapanışa çok çok az bir süre kaldığı zaman ürünler konur ya mağaza kapanır sayım vs yapılırken hemen sepet yerleştirilir. Ve ben Instagramdan üç gün önce bu alacaklarımı biri paylaşmış bimden aldım bazı yerler erkenden koyuyor satışa diye. O zaman herkes gerekeni doğru zaman da yapmış olması gerekli diye düşünüyorum tüm bimlerin cuma günü satışa çıkarması gerekli sonuçta sen onu halka açmışsın koymuşsun diğer ürünlerle birlikte satışa hazır hale getirmişsin. Ayrıca benimle alan başka bir kişi dediğim abi de çalışan öyle diyince eşini aradı o da öğlen başka bir bimden birkaç şeylerden almış satış yasak diye olmadı dedi duydum yani eksik olanları da benim aldığım bimden aldı. Yani demek ki bunlar erkenden satışa konmuş. Bir kural varsa o kural ona göre işlenmeli.. eğer gerçekten dediğiniz gibi çalışanlar haksızlığa ugradiysa üzgünüm ama bir daha erkenden ürünleri satışa koymamalilar saat daha 6ydi gittiğimde Allah bilir ne zaman kondu diğer ürünler sepete. Mağaza kapanış saati 9 diye biliyorum
xhbgns ELiya Erkan satılması yasak normalde belki siz alacağınız için o da almıştır eşine vs bilmiyorum ama dediğim gibi çalışanlar bu durumda mağdur ediliyor siz art niyetli değilsiniz elbette süreci bildiğim için bilgi verdim
Hulo2105 Merve_31 bxhahahha valla bizim burası bile ücra hani kimse gelmez dedim ama 4-5 kadın bitirdik düşün
Linakiz1903 + olarak Askı, biberon kurutucu, biberon fırçası, meyve süzgeci, göğüs pedi 🌸 bende bunları alabildimmm 🤗
aslanbeyy NurayUral merhabalar katalogda bende görememiştim sanırım bazı bimlere gelmiş buradan alan birisini gördüm çünkü