mrserdogan12_ İlk idrarla değil şmdi yaptım daha idrara batırdığımda böyle oldu başka bi test yaptım oda böyle oldu aynı marka ikiside geçen aylarda böyle olup negatif çıkmıştı tedirginim
xhbgns mrserdogan12_ Eğer tüm testler yanlış değilse hamilesiniz hayırlı olsun ama emin olmak için kan verin hayırlı olsun şimdiden 🌸
mrserdogan12_ Koskocaman negatif kızlar days doktor markası çöptürm3 tane testide koskocaman pozitif gösterirken kanda negatif Aytnnn xhbgns Aysegulll_37_annelikk Mervemoommm Eda1254 Bir_nazenin01 babyiscoming_ Mervealya1992 mervemurat16 sutlukahve_ Hanzde Ferman21 La_sumom Ummu__Meryem Gerbuce MelodyFairy mucizem4423 sacmalamakizim La_sumom Yesimdeniz melanuur Oksuruksurubu noble1 noble1
mrserdogan12_ yasemincicekkk markası days doctor 2 sindede böyle çıkması peki idrarı çekerken çıktı varmıdır ya km vericem 11 de
mrserdogan12_ xhbgns İnşallah vardır Bu markayı alıyordum arada ama bilemiyorum direkt de böyle çıkması gölge bile diğeriyle neredeyse aynı
xhbgns mrserdogan12_ Gönlünüze göre olur inşallah acilden falan kan verin isterseniz hem sonuç 2 saate çıkar 🙏🏻
mrserdogan12_ Aysegulll_37_annelikk vardır dimi yanılma değil gölge değil yalancı değil yalancı olsa bu kadar net olurmu
mrserdogan12_ xhbgns normal hastane uzak bize karşımda kadın doğum hastanesi var hemen randevu aldım 11 e vericem
Aysegulll_37_annelikk mrserdogan12_ hamile olduğu halde tek çizgi çıkan gördüm ama hamile olmadığı halde çift cizgi çıkan hiç görmedim hamileliğin yeni olduğu için silik çıkmış benimde öyle olmuştu
Pofidik123_ mrserdogan12_ benimde testim öyle çıktı 3 gün önce peşine hemen kan verdim değer 11 çıktı doktorum iki gün sonra tekrar ver dedi bu sabah yine kan verdim değerim 13.6 çıktı sağlıklı gebelik olmayabilir kanaman olup düşük olabilir bi kaç gün sonra ama sen yinede pazartesi günü bi kan ver ne olur ne olmaz biz yine de bi bakalım dedi doktorum 😞
Md20 mrserdogan12_ bat kaç cnm burda hep diyoruz ya hani şahsen bnm 3 4 haftalikken kana düşmedi kan negatif test pozitifti bazen bu da yaşanabiliyo
mrserdogan12_ Eda1254 adete 2 gün yani pazar olucam önceki günlerde kaset yapmıştım sonrada silik çıktı hep kuruma çizgisidir dedim ama bu ikisi direk böyle çıktı
Nursena2 Merhaba benim bat 2 temmuz belirtim yok ama dün akşamdan beri karnimda çok ağrı var , regl ağrısı değil ama içten ağrıyor bide sağ bacağıma vuruyor. Erken test yapsam mı sizce? 1 temmuzda kan vericektim ama bı şüphelendim şimdi . Gerbuce Ummu__Meryem La_sumom mrserdogan12_ Mervemoommm Ferman21 Hanzde sutlukahve_ Beybyi mervemurat16 Mervealya1992 babyiscoming_ xhbgns Aysegulll_37_annelikk Bir_nazenin01 mrserdogan12_ Eda1254
Mervealya1992 mrserdogan12_ kasette sılıkte olsa hamilesındır bnm ıkı gebelıgımde sılıktı adetten önce yaptıgım ıcın
Bir_nazenin01 Canım daysdoctor Marka beni çok yanılttı aynı senin gibi 5 tane yaptım bu şekilde çikti koşa koşa kan verdim kocaman negatif aldım umarım sen gebesindir haber et mutlaka 🌸