Glsm-ktl1 Kızlar ilk kürtajla sonuçlanan gebeliğim de öğrenip hemen gitmiştim hastaneye ve daha 3 haftalıkmış o zaman şimdi tekrar gebe olduğumu öğrendim reglim 1 gün gecikti sizler ne zaman gittiniz hastaneye yada ne zaman gidilmeli
Abbasova_gunay Glsm-ktl1 ben oyrendigim gun gitmishdim bendede 2defe dis gebelik olduğu icin hic beklemedim hemen gittim
yorgun21 Glsm-ktl1 ilki kürtajla sonuçlandigi için bence gitmelisin ona göre yol izlersiniz ☺️ Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Glsm-ktl1 Abbasova_gunay ben ilkinde gitmiştim git 2 hafta sonra gel demişti ulturasyonda bi şey göremediği için
Glsm-ktl1 yorgun21 teşekkür ederim galiba gitmeyelim Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok yıpratıcı bi süreç
Glsm-ktl1 mervemurat16 kan testi vermedim gebelik testinde çıktı reglim zaten gecikti asla şaşmaz çünkü acele etmek istemiyorum daha yeni diye
mervemurat16 Glsm-ktl1 bir kan verin folik asit başlarsınız ben 4 haftalıkken gitmiştim kesem oluşmamıştı 5.ci haftada oluştu ama folik asite kan verince sağlık ocağı hemen verdi o zaman başladım
xhbgns Glsm-ktl1 Bence gidin kandaki beta artışına vs de bakılır hem daha öncesinde kaybınız olduğu için doktorla görüşüp eğer ilaç vs kullanmamız gerekiyorsa erkenden başlamış olursunuz 🙏🏻
Glsm-ktl1 xhbgns pazartesi kan verip salı gıdecem dediğiniz gibi kese felan gözükmesede değerlerime bakılsın