blackeagle Merhaba güzel anneler biz yarın tam 5 aylık olcaz minik bir prenses annesiyim😊 ama henüz benim karnım belli bile değil sizler de nasıl kendini belli ediyor mu minnoşlarınız ben kilom biraz fazla acaba o yüzden mi belli olmuyor🤔 miniğimin boyu 27cm kilosu 350gr sizler nasılsınız nasıl gidiyor hamileliğiniz haydi konuşalım😊
Zeyneb35 blackeagle bende bugün 5 e girdim kimse anlamıyor hamile olduğumu ama bundan sonra çıkacak diyorlar kaç kilosun :)
Nursemom blackeagle 5buçuk aylığız bizde 🙈 benimki belli ya önden önden gidiyor sanki içimde küçük bi kavun var gbi 😂
blackeagle Zeyneb35 yok canım yarin 20 haftalık olcam tam 5 aylık yani, kilomu sorma 99 oldum zaten 96 ile hamile kaldım doktorum biraz kızıyor ama genetik kilo bizde maalesef😑😊
Zeyneb35 blackeagle Hıı yarın 5 bitecek yani anladım e kilo varsa belli olmaz ben 65 kiloyum ama yine belli değil :)
Gulsum2308 blackeagle kuzum 20 haftalıkta tam 5 aylık olmuyosun bende öyle sanıyodum ama 150 günü tamamlayınca tam 5 aylık oluyorsun o da 21+3 e denk geliyo 😊
yesimerdinc bende 21 haftanin içindeyim kuzum valla göbek çok belli ama sadece 2 kilo aldım en son 1 ay önce gitmiştim doktora o zaman 22 cm boyu kilosu 257 gr di hafta ya kontrolum var inşallah bebiş sağlıklıdır ayrıntılı ya giricez geycanliyim biraz
kizbebekannesii yesimerdinc 1 ay önce 17 haftalık olursunuz o zaman 22 cm cok büyük değil mi ortalama 12-16 cm oluyorlar o dönemde 🙄
Hilallbayram blackeagle bencede iç karnınız geniş benimde yeni yeni çıkmaya başladı hareketlerini aşağıda hissetmem normal mi acaba
Beyzahmet blackeagle kiloyla alakası yok sanırım 19+3 günlüğüz 62 ile başladık 66 kiloyum fakat benim de hiç karnım yok nasıl 5 aylıksın diyorlar 🤷♀️
Fatmaykt Bizde bugün tam 19 hafta olduk karnım şişmeye başladı ama gören göbek sanıyor bende de biraz kilo var 😊
Esba2019 blackeagle bizde prensesimle 19+4 haftalığız 😍😍 Karnım büyüdü elbiselerim de falan belli oluyor mini minnacık güzel kızım varlığını hissettiriyor 😍 53 kilo ile hamile kaldım 57 kiloyum şuanda😊
Haticecinar Bizde kizcemle 21+4 haftadayiz en son 19 haftada 300 gr 21 cm idi p.tesi detayliya giricem bakalim bu arada hic kg almadim göbeğim cikti artik zayif oldugum icin 50 kgyum kacla doguma girerim bilmiyorum😊