hsnva6579 Kızlar hamileyim duş nasıl ala bilirim yani suyun sıcaklı nasıl ola bilir ve hafdada kaç defa duş ala bilirim çünkü ben duş almayı seviyorum
06Canan hsnva6579 her gün duş alabilirsin canım malum havalar sıcak ve hamilelikten dolayı ekstra terliyoruz su çok sıcak olmasın soğukta olmasın ılık duş iyi geliyor ben bazen iki kere bile alıyorum duş bunalıyorum sıcaktan
myavocado hsnva6579 ılık ve ayakta duş almak öneriliyor ama her gün almak sıkıntı mı hiç duymadım öyle bir şey, ben de alıyorum hemen hemen her gün bazen iki günde bir.
ikibebeliannis hsnva6579 normal her zamanki gibi duş alacaksınız ben küveti dolduruyorum bi saat içinde duruyorum aşırı rahatlatıyor ılık au olsun sıcak tansiyonumu düşürüyor benim
metemom_ hsnva6579 36 veya 37 derece ideal oluyor ve her gün duş alabilirsin ben burası sıcak olduğu için günde iki kez bile giriyorum bazen
_Eliffm hsnva6579 ben 37 haftalık hamileyim baştan beri her gün duş alıyorum bazen 2 kere alıyorum malum sıcak terliyoruz 15 dakikayı geçmiyo sicakligina da dikkat etmedim hiç sıcak ılık farketmedi yani bir sorunda yaşamadım