Bebeğimin suyunun fazla olduğu soylendi 36 hafta oldum bugün 3 gündür hastaneye gidip geliyorum uğraşıyorum ama elle tutulur birsey yok birinci gittigimde bana su fazla kan ve idrar icin yarin gel dedi yarin gittim kan ve idrar verdim daha önce şeker yaptirdim temiz güzel çıktı dememe rağmen yine yapti bos boşuna bisi yaptim demek için neyse bugun sonucu icin tekrsr gittim bana gelmiş diyor (farkli doktor bakti basinda sonuc icin cok kişi vardi zaten ilgilenmedi) sonuçlar gemizybisi gözükmüyor dedi birdaha ultrasona sokup bebeğin suyunu kontrol edebilir misiniz sizde dedigimde doktor dün bakmiş fazlaymiş birde ben bakamam sonuç icin ayrilan zaman cok az size dedi peki dedim iki hafta sonraya veriyor sistem dedim ozmn gelin muayene olursunux dedi şuan bisi yapamam dedi ee bebegin suyu fazlayken bisi olurmu dedim muayene eden doktor iyi dediyse iyidir dedi bende dedim doktor suyu fazla dedi ama intertten bakimca anormallik vb olabilirmiş bebekte dedim oda elimizde bu konuda bisi gelmiyor bekliceksinoz haftaya ultrasonla tekrsr bakilir durumu dedi dikkat etmem gereken varmi dedim oda bana şeker ve karbonhidrat Yemen’e dikkat et azalt onlari dedi okadar okadar ilgisiz okadar baştan savmaydiki üç gundur adam akılı bebek hakkinda bilgi alamadim sinirim bozuldu ya en cokta sinir bozucu olan böyle doktorlar başta ilgilenmiyor doğum yaklaşinca dogum baslimca biranda sorunlarla geliyorlsr insana bebeğin şunu var bunu var bu sıkıntısı var demeye basliyorlar ben deli oluyorum bastan ilgilenmiyorlar bebek doğum anında ise insani strese sokuyorlar basina gelen varmi seker ve karbonhidrat nasil yemicem onuda anlamadım karbonhidrat hersey zaten sekerim iyiyse niye dikkat ediyorum🤦🏻♀️