Lutulut themom95 Çok incesiniz çok teşekkür ederim ne mutlu 😍Evinizden bebik çığırtmaları eksik olmasın musmutlu olun hep 🥹
Lilipadq Lutulut doğumuma sayılı gün kala okuduğum en minnoş hikaye. O kadar samimi ve içten anlatmışsınız ki🩷 doğum korkumu biraz olsun yatıştırdı. Negatif diye girmek istememiştim ama bir şey aç oku dedi. İyi ki öyle yapmışım. Sanki arkadaşımla oturup kahve eşliğinde dertleşiyoruz gibiydi. Geçmişler olsun darısı başıma
Lutulut Lilipadq Sizde bıraktığı etkiye o kadar sevindim ki anlatamam 🥹 Umarım doğumunuz da kahve içip, dertleşmek kadar huzurlu ve keyifli geçer. Minik tırtılınızla tanışıp kaynaşırsınız ❤️😍
Lutulut Glseren_1239353 Ben bunu bilemem ki 🥹 Doktorunuz ne diyor acaba bu konuda ona danıştınız mı? Belki başka bir yolu vardır doğurmak tek çözüm değildir 😕 Öyleyse bile zaten zamanında doğmuş olacak siz bir an önce doktorunuzla görüşün diş ağrısı berbat bir şey biliyorum 😢
Glseren_1239353 Lutulut evet çok kötü birşey artık dayanılmaz oldu başım dişim kulağım ölsem bu ağrıdan daha iyi ama yine de teşekkür ederim 🙏
Hilal_3455 Lutulut Bu kadar fevkaledenin fevkinde bir anlatım olamazdı🤭 Çokça samimi çokça bizden ve aileden gibi. Bebişinizi sağlıkla büyütün, güzel yıllarınız olsun. Kremi tam olarak nasıl hangi sıklıkta kullandınız acaba büyük kızımın eli yanmıştı ona kullanıyordum bilsem kendime de kullanırdım. Bir de Doğum yapalı 2.5 ay oldu şimdi sürmeye başlasam faydasını görür müyüm?
Lutulut Hilal_3455 Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Elbette zaman bile geçmiş olsa etkili olacaktır. Hergün düzenli bir fındık büyüklüğünde alıp dikiş üzerine masaj yaparak kuruyana kadar sürüyorum. Bu kadar 🫶🏻😍
azracan20 Lutulut ay Allahım kitap olur gibi okudum ne kadar samimisin kız 😂😂😂 doğumun her türlüsü zor anam hiçbiri kolay değil ama evlatlarımız daha önemli şükür kavuşturana çok geçmiş olsun Allah hayırlı evlat etsin can sağlığı ile büyüsün 😍 hangi gün doğum yaptın acaba ?
Lutulut azracan20 Yorumun beni çok güldürdü, teşekkür ederim😂 Gerçekten, doğumun her türlüsü zor ama dediğin gibi, evlatlarımız her şeye değer. Oğlum 18 Mart’ta doğdu. Hepimiz sağlıkla,huzurla büyütelim bebişlerimizi😍🫶🏻
Mavinisan Lutulut oyy maşallah suphanallah canım Allah analı babalı büyütsün yakışıklı oğlusunu çok güzel bir hikaye ben kendi hikayeme benzettim harikaydı 😘
Lutulut Mavinisan Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allah senin de evladını analı babalı büyütsün. Hikayemizi beğenmene ve kendi hikayene benzetmene çok sevindim. Senin de doğum hikayen eminim harikadır 😘😍
Bidemet Okurken o kadar keyif aldım ki anlatamam 🤭 allahim sonsuz huzur versin evladınızla inşallah bende böyle rahat doğum yapabilirim
Lutulut Bidemet Çok teşekkür ederim, yorumun beni çok mutlu etti 😍 Allah sana da evladınla birlikte sonsuz huzur ve mutluluk versin. İnşallah senin doğumun da rahat ve kolay geçer. Tüm güzellikler yanında olsun. Sevgiler 🫶🏻🥰