Seldahilal Kızlar bol bol duaniza ihtiyacım var saat 9 doguhum var inslalah herşey yolunda gider oglusumu kucağıma alırım duygularım tarifi yok allahim isteyen herkeze nasıl etsin
Alparslanmom__ Seldahilal sağlıkla kucağıniza alırsnz insllah bebeğinizi pozitif doğumlarninz olsun 🙏 dualarm sizinle🌸
gizbirhil Seldahilal Allah kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah 🧿 darısı bizim başımıza kaç haftalıksınız sezeryan mı
beysenyil Seldahilal palmiye hastanesinde mi yaptınız doğumu ? Ücreti ne kadar acaba bilgi verir misiniz ☺️ sağlıkla büyütün bebeğinizi 🌸
Edizhr Amin inşallah 🤲🏼rabbim sizide hayırlısı ile kurtarsın inşallah kucağınız dolu olsun güle güle gidin gelin
Hlimee Amin inşallah 🙏 Ben de birazdan doktora gideceğim bakalım geceden beri sancılarım oldu Şuan hayla ağrılarım var belli mi olur oğluşum ile ben de evime dönerim inşallah Bi avazda doğurursun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah ☺️
Seldahilal Alparslanmom__ korkutmak gibi olmasın ama ben biraz zorlandım yurus yapmak çok zor yada ben çok nazlı biriyim ondanda olabilir ama çok şükür ikimizde iyiyiz
Alparslanmom__ Seldahilal çok şükür sağlıkla kucağıniza aldnz sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi 🙏🌸 geçms olsun